Pazi iako sam mislio da je to Afrika,pa verovatno su i manje zahtevni,grdno sam se prevario...dragan":1q34g71w je napisao(la):Aa, tamo praviš puteve.... po nekim nedođijama belosvetskim.
Pozdrav, pa kako ide posao u J.A.? .. stižu li plate redovnije nego ovde?
Preko koje firme si tamo... ili direktan ugovor?
Plate su svakog,ali bukvaknog svakog 21 u mesecu na,naj kasnije do 13h.Ljudi te obaveste da su uplatili isnos koji je dogovoren ugovorom i jos te zamole da za svaki slucaj proveris.
Jako su me prijatno iznenadili kada sam potpisao ugovor ( na 2 godine ).Prvo su rekli to nikad necu zaboraviti,,Mi smo upoznati sa vasom situacijom u zemlji( nisu mislili na privatnu ) stoga u znak dobro saradnje uplatili smo vam 3 plate unapred na vas racun``.I ja klasicni gedza Srbin trk u banku i tamo sam tek neke stvari svatio.Uzmes pogledas izvod iz banke i zamislis se,pa ja ovde kolko sam primio za 3 meseca u srbiji mi treba nepunih 17 meseci.I onda stavis prst na celi i pitas se gde ti je bio mozak glupane do sada.
Imam direktan ugovor,upoznao sam neke neke Juzno Afrikance prica se vukla 3-4 meseca i na kraju sam prelomio idem pa sta bude i nisam se pokajao.Sve tacke iz ugovora su ispostovane i jako sam prezadovoljan.
Inace sistem finasiranja nekog projekta je pravi profesionalizam.Ako investitor ne uplati potpisanu situaciju na vreme,automatski se gase sve masine i napusta se gradiliste.Ceka se,ali bez rada 21 dan da se uplata izvrsi(za to vreme naravno idu penali),ako se ne izvrsi uplata prelazi se na drugo gradiliste,jer firma ima politiku da uvek ima minimum 3 gradilista u radu.Do duse i uplate su stvarno redovne.Jer ovde je jako jednostavna logika,,KOLKO PARA,TOLIKO I MUZIKE``...
Tuzno je sto ovo moram da kazem,ali nisam se ni malo pokajao sto sam napustio zemlju,jer konacno nema stresa,nervoze,nemastine,dugova jednostavno receno nema vise prezivljavanja.Postuje se tvoj rad i svaki ekstra sat,napor i trud se ekstra lepo stimulise kroz novac.
Politika postoji,ali samo politika koju vodi konpanija,a ne lokalne stranke....
Nego recite mi jer se radi ista na obilaznici ili je i dalje minimum...