Jankauskas
Higher intermediate
Jesu.
Pa kažem ja...Batajnička petlja bez Batajnice. Ustvari, Batajnica i ne postoji, mi smo samo jedna zemunska nedođija (tako nam piše u dokumentima, nigde se Batajnica ne pominje), selo od 70.000 stanovnika.milan78":oglk82be je napisao(la):znaci guzve i kolone do 13 maja se nastavljaju. jos kad Sika izgubi svrhu za jedan smer... meni i dalje neverovatno da 70 000 Batajnicana + ko zna koliko desetina hiljada stanovnika Banovaca, Pazova, pa i okolnih mesta trpe. Kako je moguce da smo svi taoci 4 ili 5 mestana koji ucenjuju, i verujem da traze neke basnoslovne cifre. doduse ipak je ovo Srbija, logika je odavno emigrirala.
Батајница је градско насеље на крајњем северозападу Београда, које се налази на територији Градске општине Земун. Београду је припојена 1972. године, до када је била село у Срему. Последњих деценија од типичног равничарског села војвођанског типа, са претежно пољопривредним становништвом, Батајница је постала насеље мешовитог типа и вишеструко увећаним становништвом. Према попису из 2011. године, Батајница је имала око 48.600 становника и 450 привредних субјеката, углавном приватних.
edgeman":190wplty je napisao(la):Asfaltira se poslednji segment nadvožnjaka. Jasno se vidi sa bat. puta. Ako je Jankauskas išao danas u obilazak videćemo slike.
laki72":3t39c5nw je napisao(la):edgeman":3t39c5nw je napisao(la):Asfaltira se poslednji segment nadvožnjaka. Jasno se vidi sa bat. puta. Ako je Jankauskas išao danas u obilazak videćemo slike.
Pa sto ne slika neku fotku?
Jankauskas":3d30ci8x je napisao(la):ostaje jos pristupni put ka samoj rampi, ali kao sto sam ranije pisao on se sredjuje prioritetno i za ocekivati je da bude pusten kad i glavni pravac za nekih 10-ak dana, ostale rampe bice zavrsene do kraja godine, verovatno.
Jankauskas":3d30ci8x je napisao(la):pocinju pripreme za pocetak asfaltiranja ovog ,,Vlastinog" pravca,
GOJE":1jb7941l je napisao(la):bravo! Osećam miris asfalta dok gledam slike!!!