dziggy
Advanced
a gde bi trebalo da bude druga traka i tunelska cev tunela resnik? kjoliko ja vidim ovde nema je nigde
razgradjevinar":pjkm20wl je napisao(la):mala reportaza sa obilaznice, ulaz/izlaz iz tunela ispod resnika.
ne znam koliko se to vidi na slikama, nisam uspeo da snimim u jednom kadru tunel i ove stubove, ali u prirodi stubovi izgledaju mnogo visi od izlaza tunela. prvo sam pomislio da je to neki buduci nadvoznjak preko obilaznice ali tu ga valjda po planovima nema. bice da ce ovde biti uspon na delu sa druge slike
za usporedbu, kraj juna, isto mesto
vucko":10tlhc8c je napisao(la):yandex bese ima mape iz maja,vidite na osnovu mosta preko Ade.Ma kakav bre americki satelit.U pitanju su ruski sateliti,primetiste i sami da su boje drugacije nego na GE.
© GeoEye, Inc, © ООО ИТЦ «СКАНЭКС»
GeoEye Inc. is a commercial satellite imagery company based in Herndon, Virginia
vucko":1gr5dmqo je napisao(la):yandex bese ima mape iz maja,vidite na osnovu mosta preko Ade.Ma kakav bre americki satelit.U pitanju su ruski sateliti,primetiste i sami da su boje drugacije nego na GE.
Ontopic,drago mi je da napreduje obilaznica,a steta sto nece skoro ta deonica do Bubanj Potoka,bar ne dok ne zavrse Bataju-Dobanovci i sektor 5
Ако је веровати некоме ко толико лупета...shumar":bw6a0g5s je napisao(la):Au, sad pogledah Drobnjakovu izjavu da se za početak radova na B6 čeka Vlada i Ministarstvo finansija za dogovor sa EIB-om, što bi u prevodu značilo da kredit još uvek nije ni potpisan.