dziggy
Advanced
a jel postoji neki nagove4staj da ce poceti da se radi sektor od ovoga sektor 5 do Bubanj potoka?
Тешко да ће и следеће....trialin":2uy9iu1t je napisao(la):Ne pratim bas ovu temu kad se otvara obilaznica za saobracaj do Avalskog puta jel do kraja ove godine?
vucko":4d9rkgpz je napisao(la):Do avalskog puta u aprilu 2011 ili najkasnije maju,kao sto se vidi radi se punom parom :kk:
Засад не. Не знам за сектор од Авалског пута до Бубањ потока, чини ми се да је и ту неко помињао пун профил.nele":5yz4l1qy je napisao(la):Posto prave pun profil od Batajnice do Dobanovaca dali nastavljaju pun profil i do Ostruznice tj do avalskog puta ili ostaje onako sa jednom trakom autoputa??dali neko zna??
"BeoBuild kompanija"?relja":1lz9n7lt je napisao(la):http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2011&mm=08&nav_id=532608
Da li se to B92 pretplatio na članke Beobulda, ili je to samo još jedan uspeh srpskog istraživačkog novinarstva (jedanko Google)?
Moze se reci da imamo neki vid saradnje.Dakle,najzad ce moci i ljudi van ovog foruma da dobiju proverene informacije a ne izjave drobnjaka i kompanije.relja":1idgd2e5 je napisao(la):http://www.b92.net/automobili/aktuelno.php?yyyy=2011&mm=08&nav_id=532608
Da li se to B92 pretplatio na članke Beobulda, ili je to samo još jedan uspeh srpskog istraživačkog novinarstva (jedanko Google)?
izvesni mihajlo mišić, direktor koridora srbije, je izjavio da je nastupila ekonomska kriza i da su cene pale i da se ima viška para i da će obilaznicu do 2013 napraviti u punom profilu.Wile E. Coyote":24k29jos je napisao(la):Засад не. Не знам за сектор од Авалског пута до Бубањ потока, чини ми се да је и ту неко помињао пун профил.nele":24k29jos je napisao(la):Posto prave pun profil od Batajnice do Dobanovaca dali nastavljaju pun profil i do Ostruznice tj do avalskog puta ili ostaje onako sa jednom trakom autoputa??dali neko zna??
To bi bilo na uzajmnu korist, jer se javna rasprava na mnoge teme o razvoju grada vodi na Beobuildu.A mi smo se često zahvaljivali novinarima svih redakcija koji su se pozivali na naše izvore,stavove,predloge..Milance":281bxzov je napisao(la):U poslednje vreme vas B92 "ne vadi iz usta". Trebalo bi pored Info, Sport i Tehnopolis sekcije da se uvede BeoBuild sekcija.
to ti je kadar ds-a. pre toga je radio u direkciji za gradsko građevinsko zemljište. u suštini dok se gradnjom auto puteva bavilo preduzeće koridor 10 sa drobnjakom na čelu ništa se nije radilo. sad se radi i s obzirom da su preuzeli gradnju puteva pre nekih godinu dana i nije toliko loše.Wile E. Coyote":34i8mo40 je napisao(la):Ако је неки мрсомуд као Дробњак, чисто сумњам. Хајде да видимо и то чудо.
Slican utisak sam i ja imao prilikom obilaska svih otvorenih gradilista na obilaznici. Ali utisak je impozantan pogotovo mostovi posle petlje Orlovaca. Jednostavno svaka pomisao da ce jednog dana sve biti gotovo u punom profilu sa sve tunelima i mostovima me nikako nije ostavila ravnodusnim i ulilo mi je neki optimizam.JohnnyLee":pau0ml29 je napisao(la):ја и даље не могу да поверујем да они заправо и раде обилазницу
Ех, да је он једини, где би нам крај био... А сви они мисле да су богзна како паметни и само се размећу својим несувислим изјавама. :notok:MilisaV":2kgabqcx je napisao(la):samo mi nije jasno ko i zbog čega stoji iza drobnjaka i zašto taj čovek nije smenjen a ima debelih razloga za to. i ako već mora da bude tu zašto mu neko ne kaže ćuti tu i smrdi i nemoj da se javljaš da daješ izjave za medije pošto si totalni kr****,