savanbg
Intermediate
koje izbrisao moju sliku ostruznickog mosta , sramota , ja stavio sliku ovog mosta , http://www.astahost.info/host/view.php?filename=578DSC00383.jpg
orion":xcho1ufo je napisao(la):Возих обилазницом пре неки дан, одавно нисам ведео већу каубојштину на путу. Колоне камиона са таквим растојањем да се између немогуће убацити аутомобилом и камиказе које обилазе те колоне камиона очекујући да ће се ови из супротног правца склонити.
JohnnyLee":yagsomzt je napisao(la):Uzegli Zejtin":yagsomzt je napisao(la):Или му је нешто отказало на колима, зна се како наш народ одржава возила, нарочито ова јефтинија. :notok:
то је Застава, и то Југић, рако да му је врло вероватно нешто отказало на колима. тешко да је заспао, ипак је 1730.
ваљда ће овим билмезима са власти доћи из дупета у главу да крену на овом делу да праве пун профил, идиоти ненормални, ретардирани
vucko":yagsomzt je napisao(la):Ko iskopa resenje po kome se gradi petlja batajnica kupujem mu sladoled po izboru
Без обзира да ли возим споро или брзо, да ли неког има иза мене или не, када ми долазе у сусрет са 120 на сат, бежим до банкине за сваки случај.....па ако ме зауставе да ме казне, мораће да истрпе пар минута урлања....orion":ajzg7c00 je napisao(la):на овој обилазници спонтано спорија возила беже удесно и то наравно није због непознавања прописа.
Зато што је ширина 3 траке, па не би било места. Јеси ли некад прошао кроз Цара Душана у Земуну од Машинске до Инсе?orion":17alnjrk je napisao(la):Мени само није јасно зашто нису направили на обилазници 2+2 траке са дуплом пуном између.
vucko":rbdqu18p je napisao(la):U smislu kako ce izgledati petlja jer su rekli da su batalili ono resenje koje stoji na koridor10 jer je preskupo.
Па то је полупрофил... :kafa:orion":28un7w3n je napisao(la):Нисам се можда добро изразио, мислио сам да је у старту требало да се направи шири пут који би се могао поделити на 2+2, за нијансу би било скупље а за ред величине безбедније. У Цара Душана је ограничење 40 до 50 а на обилазници 60-100 тако да није упоредиво.
А ако их поставе, биће. Буди сигуран.orion":2gq6awof je napisao(la):(само да не буду исти мотиви постављања патрола као на том делу).