savanbg
Intermediate
koje izbrisao moju sliku ostruznickog mosta , sramota , ja stavio sliku ovog mosta , http://www.astahost.info/host/view.php?filename=578DSC00383.jpg
orion":xcho1ufo je napisao(la):Возих обилазницом пре неки дан, одавно нисам ведео већу каубојштину на путу. Колоне камиона са таквим растојањем да се између немогуће убацити аутомобилом и камиказе које обилазе те колоне камиона очекујући да ће се ови из супротног правца склонити.
JohnnyLee":yagsomzt je napisao(la):Uzegli Zejtin":yagsomzt je napisao(la):Или му је нешто отказало на колима, зна се како наш народ одржава возила, нарочито ова јефтинија. :notok:
то је Застава, и то Југић, рако да му је врло вероватно нешто отказало на колима. тешко да је заспао, ипак је 1730.
ваљда ће овим билмезима са власти доћи из дупета у главу да крену на овом делу да праве пун профил, идиоти ненормални, ретардирани
vucko":yagsomzt je napisao(la):Ko iskopa resenje po kome se gradi petlja batajnica kupujem mu sladoled po izboru![]()
Без обзира да ли возим споро или брзо, да ли неког има иза мене или не, када ми долазе у сусрет са 120 на сат, бежим до банкине за сваки случај.....па ако ме зауставе да ме казне, мораће да истрпе пар минута урлања....orion":ajzg7c00 je napisao(la):на овој обилазници спонтано спорија возила беже удесно и то наравно није због непознавања прописа.
Зато што је ширина 3 траке, па не би било места. Јеси ли некад прошао кроз Цара Душана у Земуну од Машинске до Инсе?orion":17alnjrk je napisao(la):Мени само није јасно зашто нису направили на обилазници 2+2 траке са дуплом пуном између.
vucko":rbdqu18p je napisao(la):U smislu kako ce izgledati petlja jer su rekli da su batalili ono resenje koje stoji na koridor10 jer je preskupo.
Па то је полупрофил... :kafa:orion":28un7w3n je napisao(la):Нисам се можда добро изразио, мислио сам да је у старту требало да се направи шири пут који би се могао поделити на 2+2, за нијансу би било скупље а за ред величине безбедније. У Цара Душана је ограничење 40 до 50 а на обилазници 60-100 тако да није упоредиво.
А ако их поставе, биће. Буди сигуран.orion":2gq6awof je napisao(la):(само да не буду исти мотиви постављања патрола као на том делу).