Nijedan objekat neće imati pristup direktno na brzi put. Postojeći put će se proširiti na 2+2 plus če sa obe strane biti servisne saobraćajnice za pristup objektima. Tako da će sigurno biti srušeno više od 14 objekata.
Nisam se izrazio dobro, mislio sam na radove na tunelu.Ne bih rekao da radovi idu odlično. Deo od tunela do mosta nije ni pipnut. A s obzirom na broj objekata koji treba da se ruše i s obzirom da će se taj deo raditi pod saobraćajem to je moralo davno da bude započeto.
Galensu ponestaje novca? Jel to provereno? Evo uskoro krecu tri nova projekta u Ns.07.02.2025.![]()
Šuška se da novca ponestaje (ne za ovaj konkretno projekat), videćemo![]()
Koja? Podbara, Futoški put i koji je treći?Galensu ponestaje novca? Jel to provereno? Evo uskoro krecu tri nova projekta u Ns.
Calla Residence na Bulevaru patrijarha Pavla.Koja? Podbara, Futoški put i koji je treći?
Hvala, potpuno sam zaboravio na taj na Bulevaru Patrijarha Pavla.Calla Residence na Bulevaru patrijarha Pavla.
Inače Dnevnik uopšte ni ne spominju, kao ni planirani kompleks na keju.
Nećemo diskusiju, samo puštaju plate sporije nego inačeGalensu ponestaje novca? Jel to provereno? Evo uskoro krecu tri nova projekta u Ns.
To u M. Miljanova?Neki dan sam prolazio pored galensa na keju, doneli su armature tj. kao sipovi neki izgledaju, i iskopano je jedno 4,5 metara bilo na skoro celoj povrsini.
daTo u M. Miljanova?