- da li imaju planove za brdo iza osim sto obecavaju te stepenice i da ce ga malo pospremiti jer vision dosta smeca (plasticnih kesa)
Ovo i mene zanima jer sam i ja kupac stana koji gleda ka brdu. Problem sa stepenicama je sto one trenutno izbijaju na neku privatnu kucu koja je tu napravljena ilegalno. Kako ce to resiti ne znam, skorije sam setao tamo i kuca deluje skroz novo. Ovako, samo se nadam da ce sto vise odrzati zelenilo, sto mislim da i jeste plan. Ono sto me takodje interesuje je kakve buka se moze ocekivati sa Nikole Dobrovica posto ne mogu bas da rascivijam da li je zgrada (O lamela i deo N lamele) udaljena dovoljno od nje. Nije zgrada na ulici kao npr Bel Mondo ali nije ni toliko daleko od nje. Opet, moj stan je blago ispod brda i 90% je ulica zaklonjena drvecem sa moje terase.
- s obzirom na sve nadolazece faze de minelu, pupinova palata, soliter umesto Bele Reke kako ce se sve to odraziti na infrastukturu
Verovatno je najbolje da prodjete tu par puta i osetite sami, meni se cini da je Tosin Bunar vec pun automobila, ali nisam se do sad zadrzavao u nekoj guzvi tu, krece se. Takodje Nikole Dobrovica je uvek bila prakticno prazna kad god bih prolazio tamo. Takodje cini mi se da je dosta dobro sto je blizu i autoput, i most na adi i BG voz.