To zavisi i od dimenzija otvora . Ovde je široko da bi bio jednokrilni .Ne znam što su eksperimentisali sa višom horizontalom. U prvoj fazi je dosta niža, a uglavnom svuda su jednokrilni prozori.
Zgrada ili prozor?Mislim da će biti jednokrilni.
Schuco je nemački brend za aluminijumske sisteme, verovatno jedan od najpoznatijih u svetu. Oni ne proizvode ništa, već raznorazne firme širom sveta proizvode sve te delove za njih.Kad smo kod kupca new minela, ne znam gde se tačno pominje taj SCHUCO. Kod mene u predugovoru ne stoji to ime nigde. Na sajtu takođe ne stoji, OSIM ako prebacite jezik na engleski, mada mi to zvuči više kao da je bilo ime brenda pa su sklonili. Pitam se zaštouglavnom se pohvale tim profilima.
Nije do njih, biće da je do proizvodnje i ugradnje .Shuco je tesko djubre, imamo njihove alu dvoslojne profile u kancelariji, i boze sacuvaj, plasis se da zatvoris prozor da se ne odvali. Izolacija nikakva. Marketing.
Schuco ima starih serija koje nisu ništa posebno. Nove i dobre serije su toliko skupe da ovde to ne može da se proda.Shuco je tesko djubre, imamo njihove alu dvoslojne profile u kancelariji, i boze sacuvaj, plasis se da zatvoris prozor da se ne odvali. Izolacija nikakva. Marketing.
pa ne bih bas rekao da je do ugradnje, s obzirom da mehanizam otvaranja i zatvaranja ocajno radi, a relativno nova zgrada.Nije do njih, biće da je do proizvodnje i ugradnje .
Svakako Profilati može da isporuči kvalitet .
Zato sam pomenuo i proizvodnju.pa ne bih bas rekao da je do ugradnje, s obzirom da mehanizam otvaranja i zatvaranja ocajno radi, a relativno nova zgrada.
Upravo tako.Zato sam pomenuo i proizvodnju.
Kako god, verovatno još jedan u nizu dokaza da "renomirani proizvođač" profila ne mora da znači i kvalitetno urađen prozor .