1. dobro/loše ja bih rekao negde izmedju, za standard novogradnje u tom delu malo ispod nivoa. U poredjenju sa nekim kompleksima poput Ozone u blizi ili Big Residence na Karaburmi ispod njih
2. Po spefikaciji je taj blok 55 decibels cini mi se. To je potpuno isti blok koji su koristili i u drugim gradnjama ranije poput kompleksa u kom sam sada a gde se svi apsolutno žale da čuju razgovore komšija pored sebe.
Otuda i moje pitanje njima koje sam uputio i dobio odgovor da sada rade sa 'ispunama' sta god to značilo i da bi trebalo da bude bolje
Da postavis izolacione panele unutra možeš da ali uzimas novi stan nije ti bas u interesu odmah da ulazes ja bih rekao, plus sto su ti izolacioni paneli 2-3cm plus gips table, dakle ode malo i površine u stanu
3. Postoje ali to se ni ne navodi nigde na internet prezenatcijama bilo sajtovi ili brosure, na primer vidi se u energetskom pasošu kasnije sve detaljno
Da se razumemo, uzimam stan u fazi 2 nemam razloga da pljujem, pre da budem subjektivan, ali pokusavam samo da dobijem objektivne informacije.