Мали апдејт, може бити неком интересантан. Прво, све што пишем је мој лични утисак и односи се на моја искуства са мојим станом у ламели Б и мојим гаражним местима на - 1. Све примедбе које сам пријавио пре 7 дана данас су отклоњене. Имао сам 9 примедби, већина су биле "козметичке" (на пар места глетовање и кречење неких места, можда све укупно 30-40цм/2.) Подешавање улазних врата (лаички језиком штеловање), на двоје унутрашњих врата маске на шаркама.. Све у свему смешне примедбе али искрено Милош из Галенса је сам већину видео и уписао. Видим овде на форуму да има доста комшија које имају познанства и информације на местима битним за наш станарски живот. Ево и од мене пар инфо, да кажем доста поузданих. Струја и грејање у следећих 7-8 дана би требало да буду решене. Она прилазна унутрашња саобраћајница ће бити готова у неколико дана. Кажем доста поуздане информације јер су из два извора независна један од другог. Свим комшијама желим срећно усељење и добар и квалитетан живот у комплексу.