[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=906597#p906597:21idsdku je napisao(la):buttercup » Čet Dec 09, 2021 2:15 am[/url]":21idsdku]Bila sam do gradilista i, drage moje komsije, mislim da mi necemo u okviru ovog poslednjeg roka. Ako je ulica uslov za useljenje, onda tek nema sanse, jer nece ona skoro, a i vreme im sad verovatno ne ide na ruku, pitam se sto to nisu dok je bilo lepo napolju. Videla sam pune kontejnere ispred, ikea, proizvodjaci bele tehnike. Unosi se, kao. Svima nam je tesko palo ovo cekanje, ali, mislim se, ima sigurno i onih koji su otkazali rente a nemaju kud sad. Iskreno, ne znam kako ovi iz sakure npr, ja sam vec sad na ivici strpljenja. Ali ajde spremam, planiram, pa se i zanimam nekako, htela bih ipak da prodje sto bezbolnije sve ovo. Nekako cu izgurati do Nove godine, a posle ne znam. Muz je sa druge strane bas dobro besan na ovo kasnjenje, tako da videcemo.
Ja sam razumela da saobracajnica nije uslov za useljenje kao ni za tehnicki prijem iako bi definitivno trebalo da se zavrsi bar onaj deo ispred lamele A kako bismo imali pristojan prilaz zgradi. I ja postajem pesimisticna sve vise i mislim da nema ni u januaru useljenja. Da je leto pa i da se uselimo uprkos nezavrsenom kompleksu, nego je zima i ne znam da li je grejanje uopste gotovo, tj. da li smo prikljuceni na toplanu.
Koleginicin prijatelj je tuzio Sakuru, njima kasne godinu dana i tek su im sad skoro dali da krenu sa radovima u stanu.