[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=901822#p901822 je napisao(la):
lcf » Sre Nov 24, 2021 6:21 pm[/url]":2ug3fyw9]Persu i Meridian su iznajmljenim lokalima.
Ja sam se iskreno baš iznenadio kad videh i kladionicu i market iz lanca ovog brenda. Ali opet ne znam da li se može ograničiti prilikom kupovine kome možete izdati lokal koji ste kupili za tu namenu…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Verujte i ja. Nije kao da je prebitan 'brendiran' market u stambenom kompleksu, ali sve ono o cemu su mi agenti prodaje pricali (nisam ih ni pitala, nije mi palo na pamet u trenutku pregovora za kupovinu stana) nije ispostovano.
Eksplicitno su naglasili da nece biti dozovoljene kladionice (da je to deo Ugovora za kupcima lokala), pominjali su i kinesku hranu i sl. da nece biti dozovoljeno...Znam, nama u ugovoru se nigde na to nisu obavezali i to nije tipicno ni za jednog investitora, ali je jako losa reklama za "Deku".
Sto se marketa tice, mislim da samo kvari sliku "Novog Dorcola" kao luksuznog koncepta, meni licno ne smeta,, niti mi je bitno gde cu kupovati kafu i hleb.
Znam koliko ozbiljni investitori vode racuna i bore se da u lokalima budu 'zvucnija' imena (apoteka, kafeterija, marketa, pekara, ...) bas zbog ugodjaja stanarima, sto i jeste osnovni motiv kupovine stana u ovakvim komplekisma gde je sve na jednom mestu, a narocito tamo gde se projekat nastavlja kroz novu fazu gradnje! Svejedno, videcemo kako ce sveukupno izgledati, za sada sam u tom delu razocarana.
Pozdrav svim komsijama