Najbolje još vlasnici koji su platili kvadrat terase kao kvadrat stana pitaju investitora/komunalnu policiju i sl. šta smeju da drže na svojim pre plaćenim terasamaU Srbiji. U normalnom svetu za to kaznjava komunalna policija. Ziveo u takvim zgradama I pricam iz iskustva.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa bas zato sto niko ne sankcionise komsije rositljaju po terasama, cuvaju kokoske, sade travu, zastakljuju terase pa sve to izgleda kao ogledalo naseg drustvaNajbolje još vlasnici koji su platili kvadrat terase kao kvadrat stana pitaju investitora/komunalnu policiju i sl. šta smeju da drže na svojim pre plaćenim terasama
Најбоље да ја који сам преплатио одећу морам да носим панталоне и гаће на СВОМ телу у јавности. Коме смета што сам доле го не мора да гледаNajbolje još vlasnici koji su platili kvadrat terase kao kvadrat stana pitaju investitora/komunalnu policiju i sl. šta smeju da drže na svojim pre plaćenim terasama
problem je u tome što bi ti da šetaš go u javnosti, a ovde je priča o privatnom posedu. Svakako ne podržavam da neko roštilja na terasi ili drži piliće kao što je neko naveo, ali isto tako ne podržavam da se neko meša u to koje ću boje imati žardinjere, kakav mi je nameštaj ili da li mi je bicikla na terasi.Најбоље да ја који сам преплатио одећу морам да носим панталоне и гаће на СВОМ телу у јавности. Коме смета што сам доле го не мора да гледа
Abb, free@home appDrugari, da li bi mi neko rekao od koje firme su vam ugradili Smart Home sistem u Novom Dorcolu (Faza 1) ?
Joj sto ja volim ovaj fazon sa poslednje slike - ogromni prozori a nema direktnog sunca, savrseno!
Glup je taj predjasni komentar po meni, ja sam specificno kupovao stan koji je okrenut na sever kako me ne bi przilo beogradsko sunce. Imam stolariju slicnu ovoj, i stan sija od svetlosti. Bar mogu da sedim na terasi u hladovini i uzivam a da ne umrem od vrucine.Kakve to ima veze, i bez direktnog sunca će stan biti dobro osvetljen sa ovim velikim prozorima. Nerealno je da u gradu svaki stan ima savršenu orijentaciju.
Da li je ovo sa desne strane "fabrički ugrađena" pergola? Ako jeste baš mi se sviđa takvo rešenje za povučeni sprat jer pretpostavljam da će zaštita o kiše u tom slučaju biti dosta dobra
Jesu, inace bas su nekako jadnjikavi u poredjenju sa konkurenciji, o brzini i da ne govorim.Jesu u zgradi liftovi david paic daka
Pogledajte prilog 179506
Inace zna li se gdje je spomenik je postavljen negde ponovo