:laugh: e ovo je do j..., da znas da bi tako bilo ..2012":nry8ubtv je napisao(la):Pa ima klijenata iz celog regiona Balkana,koji bi rado svojim sponzorušama ponudili veličanstveni pogled na Beograd.. uz to dovezli ih Lamborđinijem do kreveta Nešto mi govori da bi se ubrzo sazidala i druga kula,, :kafa:
...што и иначе раде већ годинама, па зато Београд све више личи на паланку.AlexLU":3mjholun je napisao(la):Neće se graditi ovakav objekat u Beogradu zato što bi se sav ekonomski i privredni život ovoga grada sveo na jednu jedinu zgradu u gradu. Mnogo lakše je raštrkati 10-ak staklenih četvorospratnica po gradu i napraviti privid prosperiteta.
Roterdam zato sto ima fantastican downtown, a zasto neboderi? a zasto ne? ti u neboderima nevidis nikakvo arhibogatstvo a sa druge strane na hiljade nas vidi. Drugo, neznam kakvo mi to silno arhi bogatstvo imamo pa cemo soliterima to ugroziti i staviti u drugi plan. Ako ti je ono sockomunisticko sivilo sirom nbgda arhitektonski vredno onda ja i ti nevidimo isto.stranac":3rkrzp5s je napisao(la):Možeš li objasniti zbog čega Rotterdam?
Nikako ne mogu shvatiti ljude koji vape za neboderima kao da su neboderi uslov da neko mesto dobije status grada. Ako nema nebodera i mcdonald's-a onda to nije grad. Nabrojao sam vam milionske gradove u EU koji nemaju nebodere ali su veći gradovi od nekih što ih imaju. Ja u neboderima ne vidim nikakvo arhitekturno bogatstvo ni razlog zbog čega Beogradu treba klaster nebodera osim zbog "videla žaba da se konj podkiva pa i ona digla nogu".
Ниси приметио слику коју сам постовао. На њој је управо један од градова које си набројао.stranac":31wizeid je napisao(la):Nabrojao sam vam milionske gradove u EU koji nemaju nebodere ali su veći gradovi od nekih što ih imaju.
Ако ставим ово, чиме ћеш узвратити? :laugh:Delija":3rd7jacc je napisao(la):Само за Somi-а
Nebojsa":kq6us23a je napisao(la):Roterdam zato sto ima fantastican downtown, a zasto neboderi? a zasto ne? ti u neboderima nevidis nikakvo arhibogatstvo a sa druge strane na hiljade nas vidi. Drugo, neznam kakvo mi to silno arhi bogatstvo imamo pa cemo soliterima to ugroziti i staviti u drugi plan. Ako ti je ono sockomunisticko sivilo sirom nbgda arhitektonski vredno onda ja i ti nevidimo isto.
Wile E. Coyote":kq6us23a je napisao(la):Ниси приметио слику коју сам постовао. На њој је управо један од градова које си набројао.
Zar nije Oslo? :/stranac":2u5piqqc je napisao(la):Wile E. Coyote":2u5piqqc je napisao(la):Ниси приметио слику коју сам постовао. На њој је управо један од градова које си набројао.
Primetio sam ali na slici je neki američki grad, a ja sam nabrojao evropske gradove.
Не Вили какви Осло, колико ми се чини на слици је Вашингтон !. Погледај мало и регистрације аутомобила.Wile E. Coyote":3tg44swk je napisao(la):Zar nije Oslo? :/stranac":3tg44swk je napisao(la):Wile E. Coyote":3tg44swk je napisao(la):Ниси приметио слику коју сам постовао. На њој је управо један од градова које си набројао.
Primetio sam ali na slici je neki američki grad, a ja sam nabrojao evropske gradove.
Somi303":314zdise je napisao(la):Ово је прелепо, али нереално.