tragac
Expert
ja ne vidim smisao toga da Bogatić, Lebane i Ub imaju svoje oznake a Bečej, Lazarevac koji su veći, bogatiji i imaju mnogo više vozila, ih nemaju.
svsavic":2oz967d3 je napisao(la):Registracione oznake vojske su podeljene po kategorijama T-transport, K-kamioni, P-putnički itd.
svsavic":2oz967d3 je napisao(la):Ne sviđaju mi se ova podela po okruzima sa brojevima i slovima tipa B04 itd, veliki je broj karaktera i samim tim i manji font. Bolje ostaviti staro a samo BG, NS i NI razbiti (npr. BG B1-B9, B1 (stari grad, vračar i savski venac), B2 (NBG), B3 (čukarica), B4 (palilula) itd. srazmerno raspodeljeno po br. stanovnika u opštinama)
direktor":2oz967d3 je napisao(la):to se tice policije ona moze da bude registrovana po policijskim upravama , kao i vatrogasci , ovo za hitnu mi se dopada , tako bi mogli i vatrogasci sa pozivnim za njih 193 , takodje za vldina voizlia da konacno prebroje koliko kola imaju
Бечеј има регистарску таблицу БЧ или ти BČtragac":2hfz8ugq je napisao(la):ja ne vidim smisao toga da Bogatić, Lebane i Ub imaju svoje oznake a Bečej, Lazarevac koji su veći, bogatiji i imaju mnogo više vozila, ih nemaju.
drum1":33m34elz je napisao(la):
JohnnyLee":17k242j1 je napisao(la):што се тиче општина, свако би имао право да изабере општину на којој би регистровао возило и то по следећем кључу: општина пребивалишта, општина рођења, општина рођења родитеља, општина куповине возила. нпр. неко живи на Новом Београду (А09 или Н16), рођен је у Чачку (Ј15 или Х08 у зависности од варијанте), један родитељ је из Пожеге (О05 или Р08), други из Краљева (Ј07 или М03), а возило је купио на Звездари (А06 или Ј12). наравно, при првој регитрацији мора да оде у СУП у општини у којој жели да региструје возило, а сваку следећу регистрацију може да обави у најближем СУП-у јер је возило у централној бази и све једно је где се поновно региструје возило
drum1":17k242j1 je napisao(la):Иначе мени се свиђа тај пољски фонт.
relja":1uiv479r je napisao(la):Po Beogradu se od skoro voze taksisti sa petocifrenim registracijama.
NIje se broj taksista u Beogradu naglo uvećao, već taksisti obnavljaju vozni park, sa starih automobila se skidaju TX registracije jer se ne mogu dva različita vozila registrovati na iste tablice.
O ovome se očigledno nije razmiljalo.
Petocifreni broj i dvoslovna oznaka mogu da stanu na tablicu, ali je registracija nečitka, znaci su zgurani.
Neminovno će doći dan kada će se i za ostala vozila iskoristiti sve raspoložive kombinacije od tri broja i dva slova.
GOJE":2erwgyxp je napisao(la):Neka neka, verovatno krajem sledeće godine u Beogradu će se potrošiti sve trocifrene kombinacije, pa ćemo imati i prve redovne četvorocifrene tablice.
Tako je, i trenutnim tempom, za oko godinu i po, iscrpljujemo sve kombinacije po sadašnjem sistemu.JohnnyLee":1cwkaf53 je napisao(la):GOJE":1cwkaf53 je napisao(la):Neka neka, verovatno krajem sledeće godine u Beogradu će se potrošiti sve trocifrene kombinacije, pa ćemo imati i prve redovne četvorocifrene tablice.
па већ сада су БГ табле стигле до 9ХХ
GOJE":1czce711 je napisao(la):Tako je, i trenutnim tempom, za oko godinu i po, iscrpljujemo sve kombinacije po sadašnjem sistemu.JohnnyLee":1czce711 je napisao(la):GOJE":1czce711 je napisao(la):Neka neka, verovatno krajem sledeće godine u Beogradu će se potrošiti sve trocifrene kombinacije, pa ćemo imati i prve redovne četvorocifrene tablice.
па већ сада су БГ табле стигле до 9ХХ
ovo je toliko zdreavorazumski da sam ja godinam vec ubjedjen da nas neko namerno zaj.orion":2nizix9f je napisao(la):јел има неко ограничење да буду три слова и два броја? делује ми практичније него увођење новог карактера