dragan
Professional
Sad ću opet da pitam AI.Dragane ja imam info iz NIS-a, . .
Ili bolje da sačekam Amere.
Poslednja izmena:
Sad ću opet da pitam AI.Dragane ja imam info iz NIS-a, . .
Prevedeno na radikalski: Otmi, prisvoji da Rus ne postoji?To je juče objavljeno, samo da kaže nešto što ima smisla. Da ne bude kao sa sednicom Vlade na kojoj smo očekivali odluku a ono nista. Nadam se da će saopštiti da ga mi preuzimamo a kako će to da izvede nemam pojma. Hil mu je u OFAC pa neka smisli ideju.
Tumacis pogrešno i bezobrazno ono što pišem. Ja govorim o pravu preče kupovine sve vreme po kom NIS mora biti ponuđen nama. Ako baš rusi hoće da krše ugovor i da nam dovedu turke ili arape samo da ga mi ne bi preuzeli u tom slučaju mislim da NIS treba nacionalizovati.Prevedeno na radikalski: Otmi, prisvoji da Rus ne postoji?
Teško.Konačno dočekasmo tačku na ruski uticaj u Srbiji
Kroz par meseci će pro-ruska priča biti samo prazne reči bez ikakvog utemeljenja u stvarnost
Па чак и да се договоре сутра, требаће времена да уђу у власништво. Зато ће постројење сигурно стајати неко време...Ne znam, prilično su tajanstveni ali moj izvor kaže da su UAE u finalnoj fazi dogovora. Rekao bih da je to to, ali i dalje je plan obustava postrojenja, s optimizmom da će vrlo kratko trajati.
Мислим да није то у питању. Вучић је штеточина, ако би га ми преузели, НИС би потопили за годину дана. И који је смисао да плаћамо неке паре, па да га опет продајемо испод те цене.Imam osećaj da ti i tebi slični, ne bi ni voleli da mi preuzmemo NIS iz prostog razloga što bi to neko eventualno protumacio kao Vucicev uspeh. Jel shvatate koje je to ludilo?
Vucic neće biti 100 godina na vlasti a NIS ostaje nama. NIS nije uništen ni za vreme sankcija. Firma ima rafineriju i monopol i ne može biti uništena. Ako je EPS preziveo Grcica prezivece i NIS i ostaće nama. A NIS je po značaju vrlo sličan EPS-u i mislim da mora sve da se uradi da ga preuzmemo.Па чак и да се договоре сутра, требаће времена да уђу у власништво. Зато ће постројење сигурно стајати неко време...
Мислим да није то у питању. Вучић је штеточина, ако би га ми преузели, НИС би потопили за годину дана. И који је смисао да плаћамо неке паре, па да га опет продајемо испод те цене.
Да је у Србији домаћинска власт, верујем да би сви били за то да се НИС врати кући.
O NIS
- U ponedeljak ili utorak ću se zvanično obratiti javnosti. Ja sam zabrinut, ali građani ne treba da brinu. Ono što ću ja ponuditi Amerikancima, ja mislim da to ne mogu da odbiju. Ako žele da pokažu partnerski odnos prema Srbiji - kaže predsednik Srbije o NIS.
Koja je taksa za nas, s obzirom da smo placali bar 50% vise od Nemaca?Taksa za nož u leđa.![]()
Koja je taksa za nas, s obzirom da smo placali bar 50% vise od Nemaca?