Dakle i dalje postoje ljudi koji veruju u propagandnu mantru da je "Jugoslaviju rasturio zapad"
Jugoslaviju je rasturilo srpsko rukovodstvo (tapšano iz Moskve i od njihovih službi) pod jedan. Pa onda svi ostali. Da je srpsko rukovodstvo zelelo dogovor Jugoslavija bi bila spasena kao neka konfederacija i sto je najbitnije ne bi bilo rata. Rat smo izazvali mi, tako sto smo JNA pretvorili u instrument srpske politike.
USA su zelele da spasu Jugoslaviju po svaku cenu, cak i pocetkom 1992 nije im bilo jasno šta su Miloševićeve namere. Kada smo stvarno preterali i kada je postalo jasno sta su nase namere pustili su nas niz vodu i popili smo sankcije.
Nemci su potapsali Hrvate tek kada smo mi sravnili Vukovar, pravili barikade i pokusali da im odcepimo deo teritorije i kada je postalo jasno u sta ce sve to da se pretvori.
Rusija je inače u svim pregovorima bukvalno minirala i saplitala. Njima je rat odgovarao da bi se zapad bavio nama, a ne njima i genocidom koji su počinili u Čečeniji. Na kraju su nas potapsali i da nato provociramo a oni ce kao da nam pomognu. Popili smo bombardovanje, S300 nije stigao.
Danas smo jedini koji nismo uveli sankcije, ali njihov gas necemo dobiti.

Oni više cene narode koji su im zviznuli sankcije nego nas
Moj narod je retko glup narod.