Šta je novo?

NIS - Naftna industrija Srbije

Ne smetaju mi....postoji daljinski upravljač. Narativ koji sam citirao moze jedino da se čuje na pomenutim medijima ( kako su Srbi isključivi krivci za desavanja tokom 90ih pa naovamo).
Lično mislim da su u rangu Informera, Kurira....samo su otisli u drugu krajnost- dakle "djubre" od medija.

Naravno da ovo ne može da se čuje na ovim medijima. Neko te je naplašio.
Sa osobom koja može da uporedi informer i novu-s ili N1 ja više nemam šta komunicirati.
Zbogom

Ostavio sam na pomenutim medijima, po raznim temama, pa sigurno vise od 100komentara (ne mrzi me, uporan sam), sa kulturnim pitanjima/stavovima/komentarima koji nisu u skladu sa uredjivackom politikom.
Znas koliko su objavili? JEDAN, i to u sportskoj rubrici.
Svako dobro i vratimo se temi 😉

И због тога што ти нису објављивали коментаре који нису у складу са њиховим наративом ти их стављаш у исти кош са медијима чији су наслови типа:
ХЕЈТЕРИ ТОТАЛНО ПОШАНДРЦАЛИ
Струјни удар
НА СРБИЈУ
Блокадери дошли на болесну идеју да саботирају енергетски систем и тако финансијски оштете сопствену државу
Имају план да масовно укључују рингле и бојлере у исто време!?

И ово заједно са сликом неког лика са бакљом заузима 60 процената насловне стране.
Реално нема никакве разлике између овога и необјављивања коментара.

Dakle i dalje postoje ljudi koji veruju u propagandnu mantru da je "Jugoslaviju rasturio zapad" 😂

Jugoslaviju je rasturilo srpsko rukovodstvo (tapšano iz Moskve i od njihovih službi) pod jedan. Pa onda svi ostali. Da je srpsko rukovodstvo zelelo dogovor Jugoslavija bi bila spasena kao neka konfederacija i sto je najbitnije ne bi bilo rata. Rat smo izazvali mi, tako sto smo JNA pretvorili u instrument srpske politike.

USA su zelele da spasu Jugoslaviju po svaku cenu, cak i pocetkom 1992 nije im bilo jasno šta su Miloševićeve namere. Kada smo stvarno preterali i kada je postalo jasno sta su nase namere pustili su nas niz vodu i popili smo sankcije.

Nemci su potapsali Hrvate tek kada smo mi sravnili Vukovar, pravili barikade i pokusali da im odcepimo deo teritorije i kada je postalo jasno u sta ce sve to da se pretvori.

Rusija je inače u svim pregovorima bukvalno minirala i saplitala. Njima je rat odgovarao da bi se zapad bavio nama, a ne njima i genocidom koji su počinili u Čečeniji. Na kraju su nas potapsali i da nato provociramo a oni ce kao da nam pomognu. Popili smo bombardovanje, S300 nije stigao.

Danas smo jedini koji nismo uveli sankcije, ali njihov gas necemo dobiti. 😂
Oni više cene narode koji su im zviznuli sankcije nego nas 😂

Moj narod je retko glup narod.
Ima li admina na temi, i zašto ne?
Ovakve gluposti i nebuloze su jedno, ali vređanje sopstvenog naroda je nešto sasvim drugo.

BTW, teško da je to tvoj narod, pre bih rekao da je tvoj narod onaj sa zapadne strane Dunava.

Узмите си пиво момци, док не дође админ, доћи ће неки овакав тип:
PXL_20251207_145007450.jpg

Знаће он који је ;).

Podsetimo se:
Saglasni ste da ne objavljujete ili linkujete bilo kakav sadržaj koji je klevetnički, pogrdan, preteći, zlonameran, uvredljiv ili mogao biti uvredljiv, govor mržnje, spam ili sličan spamu, sadrži lične podatke drugih, krši autorskih prava, podstiče na nezakonite aktivnosti ili na drugi način krši bilo koji propis.

Vrh