Zbig toga što je to transakcija sa NISom ili Gazpromom, koji su oba pod sankcijama. Za to se dobija kazna od OFAC, uobičajeno u vrednosti 0.5 do 2x vrednosti transkacije.
Zašto do Nove godine? Zato što oni žele time da nam kažu, ako budete krenuli u nacionalizaciju NIS, ili bilo šta drugo mi možemo da presečemo gas 31. decembra. To je za mene loša poruka u svakom smislu.
@Прле
Pitao si koliki je dug prema Kini. Nisi pitao koliki će biti.
A, kada bude bio veći, biće veće i devizne rezerve, GDP takođe...
Nije nama dug prema Kini problem u bilo kom smislu.
Razumem da je bila kampanja o tom dugu, pa je morala imati rezultat na neke građane. Eto npr. kod tebe.
Međutim, iz nekog ''čudnog'' razloga mnogo puta veći dug prema EU nije problem, nekako taj dug nije bio tema za isto pisanje... tj. da oni mogu ucenjivanjem dugom da traže političke ustupke/imovinu i sl... nekako ''čudno'' se to samo pisalo za Kinu i to za dug koji je toliko manji da nije ni uporediv.
Možda njega.Hahahahahahaaha....izdali me prijatelji, izdao me brat![]()
=====
Gde će (ako ne po kućama/stanovima) sa tim kanisterima kad ih tako spremne napune?
OT: To je u uslovima poslovanja Vise i MasterCard-a da cena plaćanja karticom ne sme da bude veća od regularne cene. Inače bi svi plaćali gotovinom, provizija je oko 2%, što nije malo (najveći deo zapravo uzme banka, ne Visa; ide i do 5% za online plaćanja). Prodavac može da dâ popust za plaćanje gotovinom ili Dinom, to ne smeju da im zabrane. Zašto prodavci ne daju taj popust, s obzirom da su troškovi obrade Dine manji od pola procenta, to mi iskreno nije bili jasno. Što se tiče banaka, prilično sam siguran da one namerno sabotiraju Dinu jer zarađuju mnogo više na Visa i MasterCard karticama.Провизију од наплате Виза и Мастер картица треба узимати купцима, не продавцима. Лако ће сви прећи на националну картицу за домаће трансакције. Пре тога наравно, побољшати функионалности Дине и склонити све криминалне СНС компаније које учествују у њеној изради.
Dalje nisam čitao jer si već ovde napisao stvar koja nije tačna.A tvrdnju da će u budućnosti rasti BDP i devizne rezerve temeljiš na čemu? Shvataš da je NIS o kome ovde pričamo jedan od najvećih činilaca rasta BDP-a, takodje i jedan od najvećih izvoznika koje ova zemlja ima?
Може то да се одради робно, индиректно.Zbig toga što je to transakcija sa NISom ili Gazpromom, koji su oba pod sankcijama. Za to se dobija kazna od OFAC, uobičajeno u vrednosti 0.5 do 2x vrednosti transkacije.
Da, ali sada ćemo da plaćamo uslugu rafinisanja nafte koju smo nekada radili sami i još ćemo da gubimo novac od vršenja usluge drugima tj. taj izvoz. Ja cenim da je to bar 300 miliona evra troška. To neće pokvariti balans toliko da dinar izgubi vrednost, ili bar ne drastično. Veći problem su moguće nestašice dizela, to moze da ošteti privredu mnogo više finansijski, i da otera postojeće strane investitore.Dalje nisam čitao jer si već ovde napisao stvar koja nije tačna.
NIS nije među prvih 5 izvoznika. U prošloj 2024. godini je bio na 9. mestu.
Ali... NIS je najveći uvoznik. Ne jedan od najvećih, nego najveći - bio je na mestu broj 1 u 2024. godini.
- 2024. godina, izvoz NIS-a je bio 445 miliona evra.
- 2024. godina, uvoz NIS-a je bio 1.78 milijardi.
Izračunaj neto.
GPTJel ima neko osim CG i Kosova da nema svoju rafineriju u Evropi a da uspeva da opstane bez iste?
Sve države koliko vidim manje od naše.GPT
Super — evo celovite, najbolje dostupne liste evropskih država koje (prema javno dostupnim izvorima iz poslednjih godina) nemaju aktivnu naftnu rafineriju. Napomenuo sam izvore za glavne tvrdnje i istakao nekoliko „sivih“ slučajeva gde postoje male/ugasle ili specijalizovane jedinice umesto klasične rafinerije.
Zemlje u Evropi bez sopstvene (aktivne) naftne rafinerije
- Andora.
- Monako.
- San Marino.
- Vatikan (Holy See).
- Lihtenštajn.
- Luksemburg.
- Malta. (AJOT)
- Estonija (nema rafineriju za sirovu naftu — uvozi proizvode / koristi terminale). (AJOT)
- Letonija — nema aktivnu klasičnu rafineriju (postoje terminali i skladišta; budući projekti i terminali se spominju). (videti napomenu dole). (VTL)
- Cipar (nema aktivnu modernu rafineriju u komercijalnom obimu). (Trade.gov)
- Island (nema rafinerije — uvozi rafinisane derivate). (Iceland Review)
- Kosovo (nema rafineriju, uvozi gotove proizvode). (Indeksonline)
- Moldavija (nema značajnu rafinersku sposobnost; uvozi većinu proizvoda). (U.S. Energy Information Administration)
- Crna Gora (nema rafineriju — ima terminale i skladišta, snabdevanje se zasniva na uvozu/refiniranju u regionu). (SeeNews)
Napomene / „sivi“ slučajevi — proveri pre donošenja zaključaka
- Letonija: ima velike terminale i logistiku (Ventspils, skladišta), ali nema veliku klasičnu rafineriju za preradu sirove nafte (baltička rafinerija je u Litvaniji — Mažeikiai). Dakle, Letonija trenutno nema nezavisnu rafineriju za sirovu naftu, ali ima infrastrukturu za skladištenje/transport. (orlenlietuva.lt)
- Slovenija: istorijski je postojala aktivnost oko Nafta Lendava i postojale su manje prerađivačke jedinice; neki izvori navode da su veće rafinerijske aktivnosti prestale (ili su vrlo ograničene). Dakle, za Sloveniju postoji nejasnost — nema velike moderne rafinerije uporedivog kapaciteta sa susedima; pretežno se oslanja na uvoz i preradu u regionu. (ResearchGate)
Izvori i gde sam to pronašao (najvažniji)
- Concawe — mapa i baza podataka evropskih rafinerija (pregled lokacija i statusa). (concawe.eu)
- Izveštaji/članci o pojedinim državama (npr. Estonia, Malta, Iceland — izvori pokazuju da te zemlje uvoze rafinisane proizvode ili imaju terminale, ne klasične rafinerije). (AJOT)
- EIA/IEA i lokalni energetski izveštaji za podatke o Moldaviji, Islandu, Kosovu i dr. (pokazuju nedostatak značajne rafinerske kapacitete). (U.S. Energy Information Administration)
- Novinski / analitički članci i lokalne agencije za Crnu Goru i druge (o tome da Crna Gora nema rafineriju, već terminale i uvoz). (SeeNews)
Ako želiš, mogu 1) napraviti tabelu svih evropskih država (lista ~50) i za svaku označiti da li ima rafineriju, malu prerađivačku jedinicu, samo terminal/e, ili je status „mothballed/ugašeno“ — sa izvorom za svaku stavku; ili 2) prikazati kartu Evrope sa državama koje imaju / nemaju rafineriju (bazirano na Concawe mapi). Koju opciju želiš?
Neće se to dogoditi jer će NIS postati ponovo većinski u vlasništvu Srbije, nakon toga nastaviti preko JANAF-a da dobija naftu od drugih (nije RUS) kao što tim naftovodom nije išla RUS nafta već poslednjih nekoliko godina.Da, ali sada ćemo da plaćamo uslugu rafinisanja nafte koju smo nekada radili sami i još ćemo da gubimo novac od vršenja usluge drugima tj. taj izvoz. Ja cenim da je to bar 300 miliona evra troška. To neće pokvariti balans toliko da dinar izgubi vrednost, ili bar ne drastično. Veći problem su moguće nestašice dizela, to moze da ošteti privredu mnogo više finansijski, i da otera postojeće strane investitore.
Dalje nisam čitao jer si već ovde napisao stvar koja nije tačna.
NIS nije među prvih 5 izvoznika. U prošloj 2024. godini je bio na 9. mestu.
Ali... NIS je najveći uvoznik. Ne jedan od najvećih, nego najveći - bio je na mestu broj 1 u 2024. godini.
- 2024. godina, izvoz NIS-a je bio 445 miliona evra.
- 2024. godina, uvoz NIS-a je bio 1.78 milijardi.
Izračunaj neto.
Trebao bi nam jedan cevovod do obližnjeg mora da transportujemo naftne derivate.Znači teško da bi mi mogli bez rafinerije.
Što ga onda pominješ kao izvozno bitnu firmu kad mu je neto bilans negativan?Ne bi bilo loše da pročitaš i ostatak, čisto da ne ispadne kako izbegavaš da daš odgovor na pitanje gde vidiš prostor za optimizam po pitanju rasta BDP i deviznih rezervi. A to je pitano i u prvom delu koji si pročitao pa si samo uredno skipovao i fokusirao se na tome da opet pokušaš da jeftino poentiraš na tome da je NIS “tek na 9. mestu” izvoznika (što i dalje po nekim merilima spada “medju najveće izvoznike”) i u jednačinu ubacio uvoz da pokažeš kako je bilans negativan. Prvo i osnovno - NIS uvozi sirovine i pretvara ih u gotov proizvod prvenstveno za potrebe zadovoljenja domaćih potreba. Dakle nije pretežno izvozno preduzeće. Sve što pretekne preko tih domaćih potreba ide u izvoz.
И онда ће то Руси фино наплатити кроз нови гасни аранжман, ако одлуче да га уопште и склопе са нама....Neće se to dogoditi jer će NIS postati ponovo većinski u vlasništvu Srbije, nakon toga nastaviti preko JANAF-a da dobija naftu od drugih (nije RUS) kao što tim naftovodom nije išla RUS nafta već poslednjih nekoliko godina
Klasično, štap-kanap. Tako ti je to kad se čeka zadnji momenat.ЕрСрбији на помоћ за прву прилику мекирезервоари за чување керозина,
Pogledajte prilog 254647
Док се не изграде чврсти. За ту прилику може да се користи земља од музеја, која је ионако празна
Pogledajte prilog 254648
У случају да се не нађе решење са НИСом
Da, to i ja mislim, odnosno da sve te pare koje svakako ne mogu dobiti prodajom NIS-a (zbog sankcija, pa zato i neće da ga prodaju) će preliti kroz novu cenu gasa.И онда ће то Руси фино наплатити кроз нови гасни аранжман, ако одлуче да га уопште и склопе са нама....