Dobro je da je došao Tramp. On prvo naloži da se urade analize, sagleda da li je po Zakonu i onda dela!!!... u odnosu na klovnovsku Bajden politiku.
Manje, više radi isto kao što se radi kod nas.
Dobro je da je došao Tramp. On prvo naloži da se urade analize, sagleda da li je po Zakonu i onda dela!!!... u odnosu na klovnovsku Bajden politiku.
Ništa onda, čekamo dan D i vraćanje u srednji vek.Ne bi me iznenadilo da Rusija uvede sankcije Srbiji ako sud sprovede stečajni postupak nad NIS-om.
Slobodno reci da bi te to obradovalo. Nema potrebe za političkom korektnošću, nakon svega što pročitasmo ovdeNe bi me iznenadilo da Rusija uvede sankcije Srbiji ako sud sprovede stečajni postupak nad NIS-om.
Wishful thinking is the formation of beliefs based on what might be pleasing to imagine, rather than on evidence, rationality, or reality. It is a product of resolving conflicts between belief and desire.
Evo, ja prvi ne volim što su Rusi u NISu, i više bih voleo da nemam nikakve ni poslovne ni bratske veze sa tom stranom sveta, ali ti ga brate mili pretera.Moje skromno mišljenje je da će Amerika ići đonom.
Jedino "trusteeship" varijanta bi im bila prihvatljiva, kao što je izvedeno u Nemačkoj.
Očigledno je da ova vlast nema petlju da uradi tako nešto, i ne verujem da će Amerikanci tolerisati da Rusi nastave da raspolažu profitom NIS-a prema sopstvenom nahođenju.
Zato će morati nam zavrnu j*** jer sa nama drugačije ne može.
A to što nemamo derivate i što će nam država bankrotirati je naš problem. Godinama se pravimo blesavi i ne uvodimo sankcije Rusiji, i sada nam se to vraća kao bumerang.
0€Kakve su šanse da Srbija kao država napravi novi NIS?
Znam da je malo glupo pitanje ali Rusi neće da prodaju ovaj NIS a nama rafinerija treba pa treba.
Koliko bi tu bilo ulaganje? Koliko milijardi € otprilike?![]()
Za vreme SNSa ili posle?Koliko bi tu bilo ulaganje? Koliko milijardi € otprilike?![]()
Svejedno, kao što rekoh rafinerija nam je svakako potrebna.Za vreme SNSa ili posle?
Pa nije svejedno, to mu dođe jedno 2xSvejedno, kao što rekoh rafinerija nam je svakako potrebna.