Postoji i jedan sa 325Рачуни који почињу са 200 су од Поштанске Штедионице..
Postoji i jedan sa 325Рачуни који почињу са 200 су од Поштанске Штедионице..
360Postoji i jedan sa 325
Na slici što sam okačio piše 325
ili da to urade, pa da okrive proteste....Al evo, ostaje nam 6 dana da vidimo šta će da se desi. Puno je lupetanja, ne verujem ipak da su toliki šalabajzeri da će da ostave Srbiju bez nafte. To bi bilo fatalno po vlast.
Gazprom ima svoje kreditne/debitne kartice. Ne znam za običan narod (mada mogu da ih izvade), ali znam da planiraju firme preko njih da sipaju gorivo. E sad, kako će oni uplatiti pare na tu karticu ne znam. Ali nešto rade na tome koliko vidim...
Sigurno postoji neki dil, najbolje da ce vladajuca struktura koja je poljuljana da dozvoli da izgubi vlast zbog zatvaranja NIS-a.
Ako je Jugopetrol mogao da radi pod sankcijama UN koje su daleko ozbiljnije od bilo kakvih americkih sankcija i bez nafte od JANAF-a valjda moze i danas NIS. Smanjice kapacitete, prevoziti naftu barzama, i pojacati propagandu npr. da je Djilas kriv i to je to. Mogu da se otvore i kanali sverca iz Bugarske, Madjarske, BiH, Rumunije, Makedonje, itd. a bogami i sa tzv. Kosovom. Ako je moglo devedesetih snabdevati zemlju od 10 miliona ljudi, valjda moze i sad zemlju od 6 miliona ljudi. Moze i gorivo na bonove, do Dejtona je bilo ono 20 litara mesecno, ostalo na crnom trzistu.
Nisove kartice nemaju veze sa visa/mc/dina. To su interne kartice, kao vaučeri za prodavnice. Možeš da ih koristiš samo unutar firme i to je to. Ne vidim razlog zašto bi to ugasili
Neki dil u stilu "ne dam Gazivode", "tablice ostaju" i sl.Sigurno postoji neki dil
Kako uopšte mogu da očekuju odlaganje sankcija? Po kom osnovu? Zašto bi Amerikanci odlagali uvodjenje sankcija NIS-u?!? Sankcije su uvedene u januaru, dat je rok do kada sve mora da se završi i kada stupaju na snagu. Sve lepo piše , šta tu nije jasno?
Domaće pilićarenje, misle ako tako može u Srbiji/Rusiji da može i sa USA/EU. Sad će oni lepo da odlože sankcije na 90 dana, jer eto ruska kompanija NIS im je pisala pismo i lepo zamolila pa će onda na još 90 , a do tada će US Treasury/OFAC da zaborave da su uopšte uveli te sankcije…Poštovani kolega, ozbiljno potcenjujete nemarnost, bezobzirnost i nezainteresovanost trenutnih ljudi na vlasti
To što je napisao Bajden...to više ne važi. Igra se po novim pravilima!Kako uopšte mogu da očekuju odlaganje sankcija? Po kom osnovu? Zašto bi Amerikanci odlagali uvodjenje sankcija NIS-u?!? Sankcije su uvedene u januaru, dat je rok do kada sve mora da se završi i kada stupaju na snagu. Sve lepo piše , šta tu nije jasno?
Meni je problematično to što je vlada praktično postala podanik NIS-a. Dobili su instrukcije od OFAC-a da moraju da izbace Ruse iz vlasništva kompanije, a umesto toga oni su otvoreno stali na njihovu stranu.Kako uopšte mogu da očekuju odlaganje sankcija? Po kom osnovu? Zašto bi Amerikanci odlagali uvodjenje sankcija NIS-u?!? Sankcije su uvedene u januaru, dat je rok do kada sve mora da se završi i kada stupaju na snagu. Sve lepo piše , šta tu nije jasno?