To je ono što sam ja danas napisao za Gazivode i tablice.Znači narativ je prešao iz NEĆU!!! I NE DAM!!!
Čim kaže tako "neću", "ne dam" sve je suprotno od toga.
To je ono što sam ja danas napisao za Gazivode i tablice.Znači narativ je prešao iz NEĆU!!! I NE DAM!!!
Vidiš Danice kako si naivna, sve je suprotno od onoga što izgleda da jeste.To je ono što sam ja danas napisao za Gazivode i tablice.
Čekao da se brat Putin i Tramp Srbin nagode i ukinu sankcije NIS-u.![]()
![]()
![]()
Brate mili....9 meseci imao da reši probleme nije rešio.
Sad će ih reši do decembra.
Čovek je.....ne znam više kako da ga nazovem.
Neuporedive situacije. Rusiju boli uvo za Gazivode i tablice.To je ono što sam ja danas napisao za Gazivode i tablice.
Pitanje je ko je uložio i koliko para, NIS ili Gasprom. Ako su to većinom krediti iz poslovanja, onda smo i Mi ulagali novac.Koja je procena vrednosti tih ruskih 50ak % rafinerije? Imamo li mi para da nasilno to platimo ako dodje do toga? Ako su uložili 5 milijardi, da li je automatski vrednost polovine rafinerije 2,5 milijarde?
Треба размишљати и о алтернативном форуму кад нестане интернет. Предлажем амфитеатар-форум на руинама К дистрикта. За удаљене чланове може читање порука коју шаље голуб писмоноша.
Kakve veze ima dal je pre ili posle sankcija? Sad to više ne važi?Ispada da su Rusi napravili jednu grešku. Da su spali na 49% (toliko recimo ima MOL udela u hrvatskoj INA) pre trenutka proglašenja sankcija (za koje se znalo) ne bi ni potpali na SDN listu i ne bi ovde na ovoj temi pisali Rat i Mir.
Čim je ovakva drama zna se da postoji rešenje i da se samo čeka spasilac svih nas da to objavi. Rešenje je sigurno postignuto,da li je dogovoreno sa jednom,drugom ili nekom trećom stranom- nebitno. Zar vi stvarno mislite da može ikad da se nešto desi što njemu ne ide u prilog.
Кључне тачке Извршне наредбе 14024:
- Дефиниција штетних активности:
Наредба дефинише низ активности које представљају претњу националној безбедности, спољној политици и економији САД. Ове активности укључују:
- Умешаност у и олакшавање злонамерних сајбер активности против САД и њених савезника.
- Утицај на демократске процесе у САД и другим земљама.
- Транснационалну корупцију која утиче на владе других земаља.
- Акције које угрожавају мир, безбедност, политичку стабилност или територијални интегритет САД или њених савезника.
- Користење обмањујућих трансакција или структура како би се заобишле америчке санкције.
Kakve veze ima dal je pre ili posle sankcija? Sad to više ne važi?
Pa sad piše u vestima ne može ispod pola, mora 0%. Kako se hrvati provukli s 49% uddla MOLa?
Izdaće ga istorija i Rusija.Dakle sve vise vidim da on ide putem Slobodana Milosevica
Значи следи ренесанса седења испред задругеJao užasa, moraćemo uživo da pričamo jedni sa drugima
Nema veze sa Gazivodama i tablicama nego sam hteo da kažem kad god i za bilo šta kaže da ne da, neće da da i sl uvek uradi suportno od toga pa u svetlu toga treba posmatrati i ovo sa nacionalizacijom NIS-a.Neuporedive situacije. Rusiju boli uvo za Gazivode i tablice.
Nije to sad, oduvek su tražili da Rusi skroz izađu iz vlasništva.Pa sad piše u vestima ne može ispod pola, mora 0%
Mislim da mu je ovo prva takva situacija za ovih 13 godina vladavine koju ne može da iskontroliše po svome.Zar vi stvarno mislite da može ikad da se nešto desi što njemu ne ide u prilog.
Ne može da je kontroliše ali s obzirom da i Ameri i Rusi žele njega i dalje na vlasti učiniće sigurno neke ustupke u cilju rešavanja ove situacije. Koji modalitet će se naći videćemo. Ne mogu da zamislim situaciju da neka od ove dve sile učine nešto što bi drastično uticalo na njegov rejting.Mislim da mu je ovo prva takva situacija za ovih 13 godina vladavine koju ne može da iskontroliše po svome.
Sa jedne strane rizikuje izolaciju zemlje, opšti ekonomski kolaps i sve što ide uz to.
Sa druge strane ako krene protiv Rusije rizikuje gubitak rusofilskih glasova, gubitak vlasti, odmazdu Rusije na neki način i sl
Lose-lose situacija trenutno rekao bih ili što bi Aca Šmrkas otpevao: napred,nazad, nemam gde