Super, a hoce li se izdati za tu cenu?Nasao sam na oglasima na trosarini Villa Residance 850 eura, ta kvadratura, meni to deluje da je bas blizu
Ja ziv ne bih toliko dao za taj deo stanarinu.
Super, a hoce li se izdati za tu cenu?Nasao sam na oglasima na trosarini Villa Residance 850 eura, ta kvadratura, meni to deluje da je bas blizu
Zivim u tom delu, mada mi nije jasno zasto ovde investicioni stan?
Taj deo gde je Nemanjin grad je dosta pust (stepa deluje da ce da se ide okolo, pa racunaj bar 200m do stepe + do centra stepe par 100m), kumodraska, trosarina.
Evolution je malo blizu, blize je V Stepe (deo sa lokalima), stanicu 18/33 je tu, ako je ista cena, mislim da je evolution bolje za zivot (licno misljenje).
Ako uspeš da izdaš ovu lokaciju za 800 EUR, skidam kapu.
Evo stan u Stepi za upola od 800.Ako nadjete pristojno opremljen stan za 500€ u ovom delu grada molim vas prosledite oglas da zivim dok ovo ne bude gotovo… Cene su vece na oglasima da budemo realni. Za 500€ se izdaju polu prazni i jadno opremljeni stanovi sa jednom spavacom sobom.
A sta spava se na kaucima?Evo stan u Stepi za upola od 800.
![]()
Stan u naselju Stepa Stepanovic
Izdajem stan u naselju Stepa Stepanovic od 37kv. Stan ima hodnik, toalet, kuhinju odvojenu sankom od dnevne sobe, dnevni boravak i malu odvojenu sobu.www.halooglasi.com
Izvinjavam se, onda placajte 800 eur 45m2"novogradnja" stara 10+ godina, a namestaj verovatno 20+ godina![]()
ukoliko ti je zamisao da u ovom delu zarađuješ mesečno 800 eur na renti, moj iskren ekonomski savet ti je da definitivno gledaš nešto drugo jer se za te pare izdaju stanovi u novim zgradama na NBG, a ova lokacija ne može ni u snovima da se poredi sa NBG. na ovoj lokaciji da dobiješ 500 eur mesečno i da nakriviš kapu. dakle-ne bacaj pare na investiciju ako je tražiš u ovom delu grada.Pa recimo da mi je Novi Beograd skup, a u Novom Sadu stanovi u tom cenovnom rangu se izdaju za 500-600 eura, a koliko vidim u BG-u za 800 eura. Istrazujem svakako i dalje...