Forsira se garaža zato što će biti Bolnica i ona će imati spoljna mesta.
Sto tek nema smisla kada je ceo taj potez kod bogoslovije smrt za parkiranje.razlog zašto su istu stvar uradili u Vizantiji upravo jer je ogroman broj kupaca kupio samo stanove, a niko nije hteo parking mesta.
Sto tek nema smisla kada je ceo taj potez kod bogoslovije smrt za parkiranje.
Isti ti investicioni kupci mogu odmah da prodaju to parking mesto cim se projekat zavrsiProblem su investicioni kupci koje parking ne zanima. Ljudi kupuju da bi rentirali, gde će stanar da parkira kola nije njihova stvar.
Isti ti investicioni kupci mogu odmah da prodaju to parking mesto cim se projekat zavrsi![]()
Ja mislim da bas kontra je problem. U TheOne na NBGD fazi jedan, jedna agencija za nekretnine drzi 13 ili 14 garaznih mesta bez stana za izdavanje...Ko vidi račun da radi po njihovom, treba da kupuje. Većina ipak koji kupuju investiciono gledaju da uzmu samo stan.
Ja mislim da bas kontra je problem. U TheOne na NBGD fazi jedan, jedna agencija za nekretnine drzi 13 ili 14 garaznih mesta bez stana za izdavanje...
Vidim i da su neke spratove sklonili sa sajta mada neki stoje za koje su mi rekli da nisu slobodni.
Ja kad sam gledao sve što mi se svidjalo je bilo kao prodato ili rezervisano. A sad sve to slobodno. Čuvaju rezervacije skoro 3 meseca. Trebali su to bolje da organizujuVidim i da su neke spratove sklonili sa sajta mada neki stoje za koje su mi rekli da nisu slobodni.
Ja kad sam gledao sve što mi se svidjalo je bilo kao prodato ili rezervisano. A sad sve to slobodno. Čuvaju rezervacije skoro 3 meseca. Trebali su to bolje da organizuju
5 januar je bilo zauzeto. Ja uzeo 28 januara jedan stan. A sada vidim sto sam gledao to sad slobodno.Meni su rekli da drze rezervaciju 5 dana, al verovatno proces kupovine (slanje ugovora na uvid, zakazivanje kod notara, uplata rate i evidentiranje iste) moze potrajati, a i pitanje koliko su azurni sa informacijama na sajtu.
Pre dve nedelje su mi rekli za 6 stanova da nisu slobodni, a na sajtu stoji da su ti spratovi slobodni.
Ako ih neko bude kontaktirao moze da napise koliko su im azurne informacije o stanovima na sajtu.