bojanstojanovic1982
Novice
- Učlanjen(a)
- 25.12.2019.
- Pohvaljen
- 36
Ima li neka novija slika gradilišta?
Ima li neka novija slika gradilišta?
Meni su poslali na mail kad sam bio kod njih u kancelariju da se raspitam o projektu .Da li može da se vidi negde materijalizacija ?
Povezanost je odlicna imate autobuse u svim pravcima i za sve delove grada, takodje i tramvaje, sve je u krugu od 200 metara peške ( stanice). Izlazak iz kompleksa moze biti problematican be znam kako ce to resiti jer su okolne ulice saobracajno vrlo optereceneKakva je povezanost ovog dela grada? Izlazak iz kompleksa? Hvala unapred.
Kakva je povezanost ovog dela grada? Izlazak iz kompleksa? Hvala unapred.
Jeli neko ima komentar kako napreduju radovi?Danas u 18:15… vidi se napredak u odnosu na prošli put…![]()
Krajem godine se očekuje druga rata što znači da bi do tad trebali da stignu do armirano-betonske konstrukcije trećeg sprata.Jeli neko ima komentar kako napreduju radovi?![]()
Poštovani, gde mogu pogledati širinu rezervisanog mestaIzgleda da razmak stubova kod garažnih mesta nije svuda isti.
Pojedinačno GM može imati razmak 360, ali i 342, 300, 280.
Duplo GM ima uglavnom 560, ali može imati i 645, 580, 570... Verovatno tu ima uticaja i ovaj poprečni stub.
Trebalo bi da je sve to komforno, ali ako neko ima veliki auto može da obrati pažnju i na to.
Pogledajte prilog 238599
Poštovani, gde mogu pogledati širinu rezervisanog mesta
Mi smo svakako planirali pre potpisivanja predugovora da još jednom odemo na razgovor u Unicredit, ali ono što smo saznali u telefonskom razgovoru je to da je potrebna hipoteka na drugi nekretninu u iznosu kredita. Zato me i zanimalo iskustvo drugih kresitnih kupaca.Kako investitor ima dobru saradnju sa UniCredit bankom, ona omogućava kreditnim kupcima da uspostave hipoteku na 50% izgrađenosti.
Ja sam inace rezervisao stan 1.3.
Da li se uslov o hipoteci na drugu nekretninu odnosi samo na dobijanje kredita u Unicredit banci na 50% izgradjenosti ili u svakoj banci cak i na 80% izgradjenosti?Mi smo svakako planirali pre potpisivanja predugovora da još jednom odemo na razgovor u Unicredit, ali ono što smo saznali u telefonskom razgovoru je to da je potrebna hipoteka na drugi nekretninu u iznosu kredita. Zato me i zanimalo iskustvo drugih kresitnih kupaca.