Šta je novo?

Nemanjin grad [Stambeno poslovni kompleks]

Da li može da se vidi negde materijalizacija ?

Kakva je povezanost ovog dela grada? Izlazak iz kompleksa? Hvala unapred.

Povezanost je odlicna imate autobuse u svim pravcima i za sve delove grada, takodje i tramvaje, sve je u krugu od 200 metara peške ( stanice). Izlazak iz kompleksa moze biti problematican be znam kako ce to resiti jer su okolne ulice saobracajno vrlo opterecene

Da li neko zna da li će se graditi stambeni kompleks u dijagonali Nemanjinog grada a prekoputa Vozdovog Kvarta gde se trenutno nalazi perionica?

Koliko mi je poznato, ne za sada, bar se nigde nije pojavila bilo kakva informacija ili sam ja propustio tako nešto. Gradiće se preko puta perionice i Nemanjinog grada, ka Knjaz Milošu, ali je pitanje kada i po kojoj ceni.

Javni prevoz je OK, ali kružni put je od Jerkovića do Trošarine zapušen svakim radnim danom.
Dok se ne sagradi obećani prsten imaćete problema sa gužvom.

1000055505.jpg

Izgleda da razmak stubova kod garažnih mesta nije svuda isti.
Pojedinačno GM može imati razmak 360, ali i 342, 300, 280.
Duplo GM ima uglavnom 560, ali može imati i 645, 580, 570... Verovatno tu ima uticaja i ovaj poprečni stub.

Trebalo bi da je sve to komforno, ali ako neko ima veliki auto može da obrati pažnju i na to.

1747591331227.png

Izgleda da razmak stubova kod garažnih mesta nije svuda isti.
Pojedinačno GM može imati razmak 360, ali i 342, 300, 280.
Duplo GM ima uglavnom 560, ali može imati i 645, 580, 570... Verovatno tu ima uticaja i ovaj poprečni stub.

Trebalo bi da je sve to komforno, ali ako neko ima veliki auto može da obrati pažnju i na to.

Pogledajte prilog 238599
Poštovani, gde mogu pogledati širinu rezervisanog mesta

Poštovani, gde mogu pogledati širinu rezervisanog mesta

Širina ocrtanog parking mesta je 250cm, ali se razmak između stubova može razlikovati.
Screenshot je iz projektne dokumentacije Elixira koja bi trebalo da je većinom ostala ista.

Ostavljena je javna dokumentacija projekta 'Elixir Voždovac' na jednoj od prethodnih strana:

Dobar dan,
Rezervisali smo stan/garažu u Nemanjinom gradu, pa bi mi značilo par informacija ukoliko na temi ima kreditnih kupaca. Mi smo planirali 35% učesća pri potpisivanju ugovora, 15% kada stepen izgradjenosti bude 50% a ostatak iz kredita. Rekli su nam na razgovoru da jedino Unicredit banka odobrava kredit na 50% izgradjenosti i da se iznos kredita uvecava 5%, dok je kod drugih banaka 8% na preostali iznos. U Unicredit banci još uvek nemaju ove informacije, pa bi mi značile informacije ostalih kreditnih kupaca 🤗
Hvala

Ja bez pismenog nekog uverenja banke ne bih tek tako na rec investitora verovao.

Praksa je uglavnom da na 80% izgradjenosti banke tek daju kredite, oni bi morali imati svoj kontant u Unicredit banci neki koji bi mogao da vam potvrdi to.

Cuo sam da nekad banke hoce da izadju u susret i pre 80% ali to je uglavnom kod projektnog finansiranja ili u sklopu dogovora sa investitorom.

To za uvecavanje kredita, to nema veze sa vezom, to investitor definise u ugovoru, banka sa time nema veze.

Upravo to, vi ugovorom definišete cenu.
AKo uzimate kredit na 80% izgrađenosti cena se uvećava za 8%.

Upravo smo tu informaciju o uvećanju 5%-8% dobili od Milice iz prodaje. Iz razgovora sa direktorkom jedne filijale Unicredit banke sam i dobila informaciju da razgovori u vezi projekta Nemanjin grad postoje, a da li će doći do saradnje to se još uvek ne zna.

Kako investitor ima dobru saradnju sa UniCredit bankom, ona omogućava kreditnim kupcima da uspostave hipoteku na 50% izgrađenosti.
Ja sam inace rezervisao stan 1.3.

Kako investitor ima dobru saradnju sa UniCredit bankom, ona omogućava kreditnim kupcima da uspostave hipoteku na 50% izgrađenosti.
Ja sam inace rezervisao stan 1.3.
Mi smo svakako planirali pre potpisivanja predugovora da još jednom odemo na razgovor u Unicredit, ali ono što smo saznali u telefonskom razgovoru je to da je potrebna hipoteka na drugi nekretninu u iznosu kredita. Zato me i zanimalo iskustvo drugih kresitnih kupaca.

Mi smo svakako planirali pre potpisivanja predugovora da još jednom odemo na razgovor u Unicredit, ali ono što smo saznali u telefonskom razgovoru je to da je potrebna hipoteka na drugi nekretninu u iznosu kredita. Zato me i zanimalo iskustvo drugih kresitnih kupaca.
Da li se uslov o hipoteci na drugu nekretninu odnosi samo na dobijanje kredita u Unicredit banci na 50% izgradjenosti ili u svakoj banci cak i na 80% izgradjenosti?

Vrh