U razgovoru sa njima receno je da ce biti BKoji energetski razred zgrade gledaju da dobiju?
Postoji. Pošalji u pp broj da te dodam.Da li postoji viber grupa?
Ti si bar siguran da nećeš imati problem sa komšijom iznadSestra i ja smo rezervisali lamelu D, stanovi 5.7. Ona na 4.a ja na 3.spratu, 50,5m².
To sam joj danas i rekaoTi si bar siguran da nećeš imati problem sa komšijom iznad![]()
Da li možeš i mene da ubaciš? HvalaPostoji. Pošalji u pp broj da te dodam.
Naravno. Pošaljite broj u ppDa li možeš i mene da ubaciš? Hvala
Da li neko zna da li ce u stanovima koji gledaju ka unutrasnjosti samog kompleksa biti svetla i da li se isplati kupovati takve stanove, konkretno me zanimaju stanovi od 50 kvadrata tj. najvise mi se svideo stan 2.9 u lameli B?
Pitanje koliko je to mana s obzirom da stan 2.9 ima 50.40m2, a stan 2.2 koji se ne naslanja na stepenište 50.73m2, a naveli su da je dozvoljeno odstupanje u kvadraturi +/-2.00%Mane stanova u toj vertikali i generalno tih koji se naslanjaju na hodnik / stepenište je taj što je soba uža za debljinu dodatne izolacije koja se postavlja iznutra.
Hvala na odgovoru, vise informacija sam procitala na ovom sajtu nego sto sam saznala od zena iz prodaje2.9 će imati i više nego dovoljno svetla, tokom leta čak i previše zbog te jugo-zapadne orijentacije. Od 50m2 najviše svetla dobijaju stanovi u lamelama C, B, A i južna strana D. Označio sam ih plavom bojom:
Pogledajte prilog 237387
Konkretno taj stan 2.9 je dobro osunčan čak i tokom hladnijeg dela godine jer za razliku od drugih stanova te kvadrature nema direktno zaklonjen pogled i senku, već umesto ta 23m razdaljine do susedne lamele koju ima većina stanova koji gledaju ka unutra, jedino taj stan ima oko 50m razmaka:
Pogledajte prilog 237388
Tako da još jedan od benefita je i ta privatnost, udaljenost od stanova preko puta, ako je to nekome bitno. Mane stanova u toj vertikali i generalno tih koji se naslanjaju na hodnik / stepenište je taj što je soba uža za debljinu dodatne izolacije koja se postavlja iznutra. U svakom slučaju ovaj stan konkretno po mom nekom mišljenju, viđenju stvari, preferencama, ima više prednosti nego mana.
Ovo je tačno, treba očekivati -2% odstupanje kvadrature. Barem je to naše iskustvo bilo, doduše sa drugim investitorom i izvodjačem. Stan je bio za 1,97% manji, što nam govori da su oni to i planirali.a naveli su da je dozvoljeno odstupanje u kvadraturi +/-2.00%
Ja sam imao 2.01% manju površinu i vraćeni su mi ti novci.Ovo je tačno, treba očekivati -2% odstupanje kvadrature. Barem je to naše iskustvo bilo, doduše sa drugim investitorom i izvodjačem. Stan je bio za 1,97% manji, što nam govori da su oni to i planirali.
Pitanje koliko je to mana s obzirom da stan 2.9 ima 50.40m2, a stan 2.2 koji se ne naslanja na stepenište 50.73m2
Bas lepa matematika.Ovo je tačno, treba očekivati -2% odstupanje kvadrature. Barem je to naše iskustvo bilo, doduše sa drugim investitorom i izvodjačem. Stan je bio za 1,97% manji, što nam govori da su oni to i planirali.
Moderna lamela i možda želja da se naprave dva stana umesto jednog.Ne razumem zašto je projektovano tako da stan 5.6. u lameli D ima kos zid i isto stan do njega .....
Steta sto me ovaj projekat ne zanima, ne znam gde si bio druže sa svojim analizama ranije, svaka cast!2.9 će imati i više nego dovoljno svetla, tokom leta čak i previše zbog te jugo-zapadne orijentacije. Od 50m2 najviše svetla dobijaju stanovi u lamelama C, B, A i južna strana D. Označio sam ih plavom bojom:
Pogledajte prilog 237387
Konkretno taj stan 2.9 je dobro osunčan čak i tokom hladnijeg dela godine jer za razliku od drugih stanova te kvadrature nema direktno zaklonjen pogled i senku, već umesto ta 23m razdaljine do susedne lamele koju ima većina stanova koji gledaju ka unutra, jedino taj stan ima oko 50m razmaka:
Pogledajte prilog 237388
Tako da još jedan od benefita je i ta privatnost, udaljenost od stanova preko puta, ako je to nekome bitno. Mane stanova u toj vertikali i generalno tih koji se naslanjaju na hodnik / stepenište je taj što je soba uža za debljinu dodatne izolacije koja se postavlja iznutra. U svakom slučaju ovaj stan konkretno po mom nekom mišljenju, viđenju stvari, preferencama, ima više prednosti nego mana.
Pokusavam da Vam posaljem broj ali dobijam porukuPostoji. Pošalji u pp broj da te dodam.