Упозоравам! На Чукаричкој падини, код искључења за Обреновачки пут, тачно преко пута Цркве свете Петке, шири се нехигијенско насеље. Већ сада има око хиљаду становника који усред града узгајају коње, свиње, козе.
Уколико се настави овим темпом, у врло кратком року добићемо нови картон сити, с том разликом што је испод Газеле био колико-толико ограничен простор, док је овде отворен простор за ширење све до Макиша. Имаћемо град унутар града.
Не могу сам да се изборим са овим проблемом. Потребна ми је ваша помоћ. Молим вас, знам да вас мрзи и да вам је цимање, али уложите само мало напора.
Пријавите овај проблем. На моје пријаве власт, очигледно, не реагује. Али, ако добију десетине пријава, можда нешто и предузму. Пошаљите пријаве на:
komunalna_inspekcija@cukarica.rs
inspekcija@beograd.gov.rs
imovina@beograd.gov.rs
То су мејлови општинске комуналне инспекције, Секретаријата за инспекцијске послове и Секретаријатa за имовинско-правне послове, грађевинску и урбанистичку инспекцију.
Ако знате још неког ко би могао да буде надлежан, реците.
Молим вас, немојте ово да игнориште. "Мој" проблем је и ваш проблем. То што не живите на Чукаричкој падини, већ у Миријеву, Земуну, Медаковићу или било где, не значи да се сутра и у вашем крају неће формирати оваква насеља. Ако већ нису.