Dule, ti si meni drag, iako znam da si oštar slično kao i ja
Al dobro možda iz tvog ugla tebi tvoja oštrina deluje blaže. I samo da kažem da i ja imam kritike na BnV: visina kule, njena blizina reci (20m), širina šetališta, premalo zelenog pojasa oko šetališta... Eto nadam se da ti se sad tas odmaknuo malo od foe
Želim dobre odnose sa svima, mislim da nikada nikog nisam etiketirao i vređao, ali na žalost ne mogu reći da je dobro za nešto što ne mislim da je dobro. A siguran sam da ne možeš ni ti. Poz
Tragac, ja tebe cenim kao forumaša i super što si to zavrio. Tačno i da pravim gramatičke greške, moje školovanje je bilo: škola-ulica-škola pa imam neke propuste. Nisam mašinac niti građevinac ali sam u poslu sa njima pa znam ponešto o mehanizmima nekih građevisnkih mašinama (earthmoving machinery - moj nik) i nekim projektima.
U principu , meni je poraz da ovde se pravdam ko sam i šta sam, jer smatram da ovde treba ideje da se izlažu, a da je hvaljenje slabost. Ali pošto me neki stalno diskredituju da sam bot ili trol eto isprovociraše me da to kažem. A kad je već tako, evo na temi o protestima da kažem da sam bio u prvoj liniji 05. oktobra, sa desne strane ka pošti sam prvi prošao kroz obruč policije i krenuo ka stepeništu skupštine (naravno prvi su krenuli oni tamo ispred skupštine, ne ja, ali ja sam svega par trenutaka kasnije utrčao na plato ispred desnog stepeništa ). Eto bio sam i ja na protestima (a pre toga), nije da ne znam šta su.
Znači ljudi stvarno imam ok mišljenje o većini čije postove pratim ali o ovoj temi imam drugačije mišljenje od nekih od vas.