Ne preterujem, ima još ''čak'' 3 meseca do izbora, ali ovde se već vide prvi obrisi i naznake ko je kakav i šta se u budućnosti može od koga očekivati.
Pre nego što je novi forum ukinuo anonimno lajkovanje, uvek sam se pitao ko to toliko podržava neke ljude ovde za koje se zna da proapgiraju vladajući talog i njen mentalitet, nekulturu, projekte... Dok su lajkovi bili anonimni, razne individue su mogle da podrže udarce i podbadanja tih politikanata. I uvek sam se pitao ko to može toliko da glasa, podržava i radi na svoju štetu. Sada mi čak ni ne treba da gledam ko šta podržava, dovoljno je samo da pogledam neke prve obrise i najave na ovoj temi i da mi sve bude jasno.
I to ne samo na ovoj temi nego i na nekim drugim. Al da ne idem sad u to.
Sve u svemu, nek se naduri ko god, apsolutno me briga, to kažu zakoni Srbije, i to ću da kažem i ja - ko ne glasa protiv SNS na ovim izborima, glasa za SNS.
Vreme je da stvari počnemo da zovemo pravim imenom i da se pokažu sva prava lica.
Ajde bre, 30 faking godina slušam ''neko bi trebalo'' i ''naći će se neko''. Od najtrivijalnijih stvari tipa ko će da obloži gole cevi za grejanje u hodniku zgrade, preko toga ko će da prijavi policiji pucnjavu u centru centra grada, koju posmatra 30 očevidaca i svi samo gledaju ko lobotomisana telad i ćute, pa sve do ovakvih situacija gde pola zemlje kukumavči na vladajući talog, a kad dobiju priliku da nešto urade povodom toga, opet bude dobro staro ''neko bi trebalo'' i ''meni se ovo ne dopada''.
Super brate, nek ti se ne dopada (obraćam se generalno). Živi u brlogu, živi u getou, živi u hladnoći, kad te neko napadne ti se teši ''prijaviće već neko'', a kad se odlučuje o budućnosti tvog društva, ti sedi kući i nadaj se, opet, da ''će neko''...
I ništa, pičimo tako još jedno 200 godina, pa možda negde tamo 2222 napravimo neki minijaturni korak napred i promenu. Ako do tad išta ostane od celokupnog sveta, a ne samo Srbije. No dobro, koga briga sad za to. Bitno je da nam sad svima bude lepo u komforu fotelja svojih i j' nam se za sve izvan svoja četri zida.