[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=453885#p453885:adjqby9q je napisao(la):
Dordevic » 26 May 2017 02:48 pm[/url]":adjqby9q]@ Spatio
E sto ti je zivot. Prozivis 36 godina, iskustva zivotnog na pretek, malo se obrazujes, malo steknes iskustva ali dzaba sve to dok ne nabocas 1000 postova na Beobuildu. Ti takodje nisi cuo za onu staru da se postovanje zasluzuje? A zanimljivo je kako je jedina stvar u tvom "odgovoru" meni (koji uopste nisi bio u obavezi da pises) zahtevanje postovanja i nekakvo dedinsko spocitavanje golobradoj, zbunjenoj omladini. E to je uistinu srpski Srbine. Nisi razocarao. Ne znam kako mozes bezuslovno da zahtevas nekakvo postovanje kad pises onakve stvari. To prosto zahteva da se dezavuise. Pa imao ti (ili ja) 5 ili 50 000 postova.
Na primer ti pises kako se proziva i etiketira svako ko misli drugacije na ovom forumu pa pominjes cecu i parove kako bi potkrepio te svoje argumente a upravo si ti generalizovao celu jednu grupaciju ljudi, koja, uzgred receno, i nije homogena grupacija nego ste je ti i earth tako sklepali. I to si uradio sa onom najsladjom srpskom (i uopste nacionalistickom) poskocicom da su protiv izvornih srpskih vrednosti i da ako im se ne svidja da mogu da se pakuju. Bas onako srpski domacinski.
Evo sad uz svo (ozbiljno) duzno postovanje ti kazem da je to neverovatno snishodljivo i uvredljivo. Sta je to izvorno srpsko? I po cemu se ono razlikuje od necijeg drugog? Kazes ljudima koji ceo zivot zive u Srbiji da ako im se ne svidja kako misli vecina da se pakuju. Ti koji si se za razliku od njih obrazovao i ziveo u inostranstvu. U Parizu, srcu Srbije. Nije to ok. Stvarno nije.
E ovo postaje zaista zanimljivo...
Ti si taj koji spustas diskusiju na licni nivo.
Vidim da si se poprilicno pozabavio mojim zivotom s tim sto ti je obavestajna sluzba omanula u nekim segmentima, dodao si mi koju godinu i malo izmenio biografiju...
Dobro novajlija, nije nikakav problem da pricamo i da ne uzmemo u obzir kilometrazu na Beobuildu.
Za pocetak mozes da nam kazes koji si ti faktor u ovom univerzumu da treba tvoje postovanje da se zasluzi?
Onda pominjes da sam se obrazovao i ziveo u Parizu, srcu Srbije, i da nije u redu da nekome nesto pricam isto kao sto su mi neki ovde ranije pricali da nije uredu da se javljam sa mog salona u Parizu, da treba da dodjem u Srbiju da vidim kako se ovde zivi.
Pa eto dosao sam...
I sad se javljam sa mog salona u Beogradu pa mi vise niko ne k...a.
Druga stvar, sta ti znas o meni koliko sam ja sve ukupno bio u Srbiji i koliko je moje zivotno iskustvo? I sta je to uopste bitno za ovu pricu????!!
Da se sad vratimo na ove vase idole iz NDVBGD.
Ja sam rekao da mi se cini da nisu svi hipsteri u tom udruzenju, ima tu raznih ljudi, ja to nikad nisam osporio. Ekipa na celu je vec mnogo manje heterogena.
Sta ima tu da se kritikuje? Pa bome dosta toga.
Kao prvo, rekao sam, uobrazenost i nadmenost. Misljenje da jedino vi mozete da upravljate ladjom Srbijom i da su svi ostali "primitivni balkanci" kako vi volite da zovete ostatak Srbije.
Primite nase izvinjenje onda dragi Ministri prostora, nismo znali da ste tako pametni i sposobni. Evo otkrivamo sa vama da postoji jedna druga Srbija, jedna Srbija za prosvetljenim ljudima koji su crvsto resili da nam poboljsaju zivot svima nama, da nam pokazu put prosperiteta.
I zasto vi toliko hocete da menjate nacin razmisljanja ovde?
Srbija i Beograd su lepo mesto za zivot, ovde samo fali standard.
Hoce li plate da skoce na 1000 evra u Srbji kad postanu Lazovic i Dobrica premijer i predsednik?
Naravno da nece, pa i da se pojavi Alfa Srbin, najpametniji srbin svih vremena opet nece Srbija preko noci da postane Svedska zato sto nam je ekonomija previse unistena i zato sto ce biti potrebno mnogo vremena da se oporavimo.
To je jednostavno normalan proces s'obzirom sta se sve izdesavalo na ovim prostorima.
I sta sad?
Skupilo se 20000 ljudi vise puta, malo se pravio cirkus po gradu, malo se pevalo, malo se skandiralo. I?
Tresla se gora, nije se rodio ni mis. Ni mali mis se nije rodio iz cele te price!
Ubedljivo imate apsolutni rekord potrosene energije uzalud!
Da ste tu istu energiju potrosili, na primer, za bolesnu decu ili za ljude na Kosovu uradili biste bar nesto pametno jer ovako rezultat je nula, krompir, totalna 0, 0 na kvadrat, 0 na kub...
Ali naravno koga briga za bolesnu decu a tek za srbe na kosovu? Bitno jeda se prica o vama, da budete vidjeni na TV-u, da se vasi idoli pohvale na FB stranici udruzenja kako se pojavila njihova slika u tim i tim novinama. Marketing, idemooooo!
Krug dvojke, centar moci, vas omiljeni teren za predstavu. Dalje od Slavije ne krocite.
Sve je ovo malo pateticno zar ne?
Nama trebaju heroji koji ce da spasu Srbiju a ne samo njihove guzice, plasim se da niste uopste na visini zadatka.