Šta je novo?

Ne da(vi)mo Beograd!

Evo par slika sa jučerašnjeg protesta (vrv najmasovnijeg do sada)

Oko 100m od početka kolone
Pogledajte prilog 3

Neistomišljenici
Pogledajte prilog 2

Slavija
Pogledajte prilog 1

Makenzijeva

Jedna Romantična
protest-let-the-sunshine-in.jpg

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8b0gdxpbjLU[/youtube]

Ovu pricu je preneo samo Studio b, a da se deseila kontra situacija (da je neko napao ucesnike protesta) svi mediji bi o tome pisali.

kao sto mediji danima objavlju kako je malisa maltretirao gospodju malenu i generalno, bore se da istina dodje do citalaca/gledalaca

mini,tuzan je tvoj zivot a bice jos tuzniji jako brzo

btw, tu nazovi teelviziju koju vodi i uredjuje ona sto spava pored onoga sto grokce po hepiju i pinku gledate ti i ta dvojica tako da si ovim serovanjem priloga verovatno podigao gledanost za jedno 1000%, ako nista neko ce slucajno da klikne

исто су срање и једни и други, само је различито паковање. паткичари и сендвичари :)

Realno Johnny Lee je u pravu, patkicari su u istom rangu sa sns botovima, kad god se trazi od njih da dodju na neki skup, odmah se pojave. Skandiraju ono sto im se kaze da skandiraju, po forumima sire isti botulizam kao sns.
Isto sranje samo drugaciji interesi.

Нису у истом рангу, СНС је нешто најгоре што је Србија досад дала.

tako je momci, tako je.. patkicare dovoze autobusima iz svilajnca i mislodjina, uz kes od sorosa dobismo svi poslove po opstinama i zadatke da skupljamo kapilarne patkicare uz pretnju da cemo ostati bez obecanog girosa, placeni smo po postu i to bogato, krijemo glave da nas neko ne bi video i prepoznao.. ma preslikani smo.. jbt koji moralni patuljak moras da budes pa da izjavis tako nesto

nego me zanima kako ste vi to zamislili da se objavi ova haranga na ova dva hrabra mladica kad se spomenuti protest, bar prema medijima na koje se pozivate, nije ni desio.. mislim malo je glupavo da se objavi vest da je bilo incidenata na necemu sto se u stvari nije ni dogodilo .. znaci nije vest da se okupilo deset hiljada ljudi koji traze pravnu drzavu nego je vest da je policija morala da pripazi na dvojicu baraba koji su ometali regularno prijavljen skup gradjana

Тако је разграђевинар!

Био сам на већини протеста. Дијаметрално супротне ставове имам од неких учесника протеста, али ипак различити људи морају превазићи привремено неке разлике, да би остварили племенит и искрен заједнички циљ.

Дакле био сам на већини протеста. Нико ми није дао џепарац или сендвич за то. Нико ме није довезао и одвезао са протеста. Нисам имао никакве користи од учешћа у протестима. Искрено сам убеђен у поенту ових демонстрација. Скандирам оно што ми се скандира. Повике и плакате које не одобравам - игноришем, и нико ми не прави проблем због тога.

Pa upravo si sam dao odgovor.
I jednom pasusu konstatujes da se ratlikee moraju prevazici da bi se ostvarili retultati, dok kasnije konstatujes da povike i plakate koje ne odobravas, ignorises.

Upravo o tome je rec.
Sve je krenulo kao relativno malobrojan gradjanski protest, ali sa jasno artikulisanim zahtevima koji su se prevashodno odnosili na poslove i mahinacije oko urbanizacije Savskog amfiteatra, popularno nazvanog BnV.
A onda su se pojavili 'prilepci' sa svojim idejama i stavovima i visse to nike jednistvena masa ljudi.
Jedinstveni su samo po suprotstavljanju aktuelnoj vlasti, ali nema jedinstva u ciljevima i motivima.
Zato je i efekat takav kakav je.
Prva i osnovna greska je i bila sto su organizatori dopustili da ih ispolitituju neke od politickih opcija, koje ruku na srce snose veliki deo krivice sto je ova ekipa i dosla na vlast u BGD.
[/IMG]

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Слажем се ја са тиме. Протести су далеко, далеко од идеалних.

На крају је све ствар личне процене и укуса. Ако неко искрено, без задњих намера, сматра да су ови протести исполитизовани, унижени исл потпуно разумем да та особа неће на протесте и критикује их - и треба. Опет моја лична процена је да су ови протести и даље преко 50% на "светлој страни силе" и зато их у глобалу подржавам.

Али рећи да су паткичари и сендвичари исто је безобразно. То може рећи или неко необавештен или злонамеран.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=434086#p434086:3dk6u98c je napisao(la):
Sarajevska » 17 Феб 2017, 17:31[/url]":3dk6u98c]сматра да су ови протести исполитизовани, унижени исл

е управо из тог разлога су исти * сендвичари и паткичари. јефтини политиканти

Не да нису исти, него нису ни у истом универзуму. Нити су сличног генетског кода. Нити су из истих породица.

Два света, ниђе везе.

Ne vidim zašto se insinuira da su demonstratori plaćeni da dolaze na skup. Koliko sam
uspeo da vidim uglavnom dolaze normalni, porodični ljudi, mladi. Generalno gledano ljudi koji još uvek nisu
izgubili ideale i bunt.

Ok, razumem izgubila se energija još od petog oktobra, ljudi su razočarani.

Ono zbog čega ja lično nisam išao jeste upravo poučen iskustvom ljudi posle petog oktobra. Za šta su lupani
lonci, i razbijane glave, ok svrgnut je Milošević, uspostavljen kakav takav sistem demokratije.

Ali suština je da je dobar deo tadašnjih političara samo želeo da zameni mesto sa ovim pethodnima. Tako imamo
Čedu i slične sa svojim Fidelinkama kompanijama i slično.

Da li je sličan motiv i želja za vlašću, tako slatkom vlašću gde u ovoj zemlji boga možeš bukvalno da izigravaš
prisutna i kod glavne ekipe koja vodi ove proteste, videćemo ali s obzirom na kompromise koje su pokazali i sa kime
su pokazali, plašim se da jeste. Otuda razumem u potpunosti Johnny-jevo izjednačavanje patkičara i sendvičara.

S tim što bih se ja ipak u tom poređenju patkičara i sendvičara ipak ogradio i izuzeo sve ove normalne ljudi koje su
došli da izraze svoj bunt.

Ali ne i neke druge patkičare koji vode sve ovo.

16797156_1286756098045627_3221620175814644470_o.jpg

I mene nerviraju one pederske zastave i ti prlepci, pa sam ipak ootisao na ovaj sad protest.
Razlika izmedju sendvicara i "patkara" je ogromna. Ovi imaju jedva osnvnu skolu, par grama mozga, nekoliko zuba u glavi...

Niko nije rekao da ljudi koji su dosli na protest dobijaju pare ili sendvic za to ali vodje ovog pokreta su dobili lovu.
Iritirajuca cinjenica je obmana mase radi ispunjenja licnih ciljeva pojedinaca koji predvode ove skupove.

Ako je neko plaćen to su organizatori i to možda njih 10-20 max.

Ostali su tu iz uverenja, pa čak i ovi što nose transparente. Svako ko bar malo me da čita ljude to vidi.

Zna li neko ko je lik koji je napadao sendvičare. Naime isti lik je snimljen i na Cvetnom trgu i kod Robne kuće kako kidiše na transparente neistomišljenika.

@Spatio

E ok, loše sam razumeo, dobro to je barem jasno, zato sam namerno
i bacio fotku, da ne imenujemo ipak, znamo otprilike na koga se misli.

Evo ga spatio opet o parama jos nisi popio kafu sa dobricom.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=434099#p434099:1qzs4ha3 je napisao(la):
spatiotecte » 3 minutes ago[/url]":1qzs4ha3]Niko nije rekao da ljudi koji su dosli na protest dobijaju pare ili sendvic za to ali vodje ovog pokreta su dobili lovu.
Iritirajuca cinjenica je obmana mase radi ispunjenja licnih ciljeva pojedinaca koji predvode ove skupove.
To je iritirajuća činjenica za tebe, ali nije za većinu učesnika protesta.

Naravno da vodje imaju neki lični cilj, pa ne bi mogao da bude vodja da takav cilj nema. Meni je ono što mislim da je njihov cilj OK i apsolutno nemam problem sa tim ko to finansira.

Vrh