Wile E. Coyote
Advanced
То се своди на оно: зар се мора бити комуниста да би се био атеиста?jovanovm":39evahdr je napisao(la):Elem, zar se mora biti komunista (ne kažem da tu ima išta loše ) da neko bude protiv rata i protiv nacionalizma?
То се своди на оно: зар се мора бити комуниста да би се био атеиста?jovanovm":39evahdr je napisao(la):Elem, zar se mora biti komunista (ne kažem da tu ima išta loše ) da neko bude protiv rata i protiv nacionalizma?
Истина је ту негде....Wile E. Coyote":nsseaql0 je napisao(la):не заборавите, да смо 1999. били чланица НАТО, не би бомбардовали нас, него другу страну.
Управо тако. На жалост, данашња ситуација у свету је да си или са њима, или против њих. Нема неутралних.stf":18959trr je napisao(la):Заправо, најзанимљивији су разлози типа:
Ко је члан НАТО, не треба да се боји за безбедност земље.
Најзначајнија корист од учлањења у НАТО је што сам НАТО неће напасти своје чланице. Значи, или си члан НАТО, или си бомбардован од НАТО-а.
Заправо, учлањењем у НАТО заштићен си од самог НАТО-а
Ова реченица би била још и смешна, да је нисмо осетили на својој кожи.... :/
Наравно. Говорим о хипотетичкој ситуацији, да смо ушли у НАТО пре тога, онда би све што се дешавало на Косову било схваћено као претња Србији, тј. НАТО-у.Erysimum Cheiri":18959trr je napisao(la):Problem je da nas 1999. ne bi ni primili u clanstvo, jer smo po mnogo cemu bili problematicna zemlja...
С тим што НАТО, као једину земљу у окружењу која није чланица, увек може да нас за сваку ситницу дрнда. Тек бисмо онда стрепели од бомби. А постигли су свој циљ - већ су војно присутни на територији Србије.Erysimum Cheiri":18959trr je napisao(la):Samim tim, nama kao maloj i nebitnoj zemlji je apsolutno svejedno jesmo li ili nismo u NATO. Sa apsekta NATO - mi nismo nikakav faktor ni pretnja, pa im je manje-vise svejedno hocemo li biti clanica, a sa naseg aspekta ulazak u NATO nam nista bitno ne bi doneo, jer je ceo region ionako vec u NATO (na ovaj ili onaj nacin) tako da vojno ne mozemo imati nikakvih pretenzija ka susedima bilo da smo ili nismo u NATO.
Инвестиције неће доћи од чланства у НАТО, напротив, чланство у НАТО подразумева приличне трошкове. С те стране си сасвим у праву. Што се тиче повезаности чланства у НАТО и ЕУ, званично је тако као што кажеш, али незванично баш и није.Erysimum Cheiri":18959trr je napisao(la):Ostale price da cim udjemo u NATO doci ce investicije, lakse cemo u EU su upravo to - samo price.
На жалост, уништавање људи је увек било много профитније од помагања људима.jovanovm":18959trr je napisao(la):Ja bih voleo da proizvodimo hranu, a ne oružje. Duša me boli kad vidim kako ljudi umiru od naših proizvoda... Sad, vi me kritikujte koliko hoćete, ali mislim tako.
Ја би волео да чујем твоје аргументе зашто и колико је у Словачкој сада лошије зато што сте постали пуноправна чланица НАТО-а?RockerSVK":jp82qfld je napisao(la):Ја сам већ своје виђење изнео и рекао све што ми је било на срцу, додуше мало емотивно (такав сам), али рекао. Дакле, биће занимљиво читати остале аргументе
Wile E. Coyote":25dnyl5q je napisao(la):Управо тако. На жалост, данашња ситуација у свету је да си или са њима, или против њих. Нема неутралних.stf":25dnyl5q je napisao(la):Заправо, најзанимљивији су разлози типа:
Ко је члан НАТО, не треба да се боји за безбедност земље.
Најзначајнија корист од учлањења у НАТО је што сам НАТО неће напасти своје чланице. Значи, или си члан НАТО, или си бомбардован од НАТО-а.
Заправо, учлањењем у НАТО заштићен си од самог НАТО-а
Ова реченица би била још и смешна, да је нисмо осетили на својој кожи.... :/
Наравно. Говорим о хипотетичкој ситуацији, да смо ушли у НАТО пре тога, онда би све што се дешавало на Косову било схваћено као претња Србији, тј. НАТО-у.Erysimum Cheiri":25dnyl5q je napisao(la):Problem je da nas 1999. ne bi ni primili u clanstvo, jer smo po mnogo cemu bili problematicna zemlja...
Erysimum Cheiri":25dnyl5q je napisao(la):Samim tim, nama kao maloj i nebitnoj zemlji je apsolutno svejedno jesmo li ili nismo u NATO. Sa apsekta NATO - mi nismo nikakav faktor ni pretnja, pa im je manje-vise svejedno hocemo li biti clanica, a sa naseg aspekta ulazak u NATO nam nista bitno ne bi doneo, jer je ceo region ionako vec u NATO (na ovaj ili onaj nacin) tako da vojno ne mozemo imati nikakvih pretenzija ka susedima bilo da smo ili nismo u NATO.
С тим што НАТО, као једину земљу у окружењу која није чланица, увек може да нас за сваку ситницу дрнда. Тек бисмо онда стрепели од бомби. А постигли су свој циљ - већ су војно присутни на територији Србије.
Инвестиције неће доћи од чланства у НАТО, напротив, чланство у НАТО подразумева приличне трошкове. С те стране си сасвим у праву. Што се тиче повезаности чланства у НАТО и ЕУ, званично је тако као што кажеш, али незванично баш и није.Erysimum Cheiri":25dnyl5q je napisao(la):Ostale price da cim udjemo u NATO doci ce investicije, lakse cemo u EU su upravo to - samo price.
На жалост, уништавање људи је увек било много профитније од помагања људима.jovanovm":25dnyl5q je napisao(la):Ja bih voleo da proizvodimo hranu, a ne oružje. Duša me boli kad vidim kako ljudi umiru od naših proizvoda... Sad, vi me kritikujte koliko hoćete, ali mislim tako.
Питање је колико ми имамо тачне информације, тј. колико се филтрирају....bg259":3g158klr je napisao(la):ipak je libija drugaciji scenario, jedan veliki deo naroda se bori protiv gadafija
Ми имасмо Трепчу.nenad78":3g158klr je napisao(la):Libija ima naftu... default/cool]
vucko":3nqbelkn je napisao(la):Da Cheri,pa da zajedno bombardujemo Libiju i te zle libijce ko sto smo mi bili zli 1999te... :bash:
Danasnji snimak bomardovanja Tripolija,slicnost sa BG-om je slucajna....
http://www.youtube.com/watch?v=2umlP0wVDBY&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=o7s8wOjqOYE
http://www.youtube.com/watch?v=d1hPs5p1WzE
stf":2qrq6e9q je napisao(la):Питање је колико ми имамо тачне информације, тј. колико се филтрирају....bg259":2qrq6e9q je napisao(la):ipak je libija drugaciji scenario, jedan veliki deo naroda se bori protiv gadafija
Ми имасмо Трепчу.nenad78":2qrq6e9q je napisao(la):Libija ima naftu... default/cool]
Nevenkovic":j2hkk09x je napisao(la):Ја би волео да чујем твоје аргументе зашто и колико је у Словачкој сада лошије зато што сте постали пуноправна чланица НАТО-а?RockerSVK":j2hkk09x je napisao(la):Ја сам већ своје виђење изнео и рекао све што ми је било на срцу, додуше мало емотивно (такав сам), али рекао. Дакле, биће занимљиво читати остале аргументе