Zdravo, rokovi su pomereniJel' su krenuli krediti i useljenje? Vidim da se ovde pisalo da je kraj godine useljenje. Kakvi su utisci, kako izgleda iznutra? Kako vam se cini ono sto je uradjeno oko zgrada?
Не планирам да купим, али ово су Јајинци, 2300е? Зар није појака цена?
Da, i ja sam izbacena sinoc odjednom. Videla sam da je ostalo samo 4 clana grupe, verovatno admini samo.Zašto je obrisana Viber grupa Villa Banjica - Jajinci?
Poslato sa GLA-LX1 pomoću Tapatoka
I ja sam izbačen, ali sam se uspeo odmah vratiti i sada sam administrator grupe. U prepisci u grupi je ostalo zabeleženo da je gospođa koja je inače svojevremeno podelila link na ovom forumu i otvorila grupu, u dogovoru sa još par članova grupe izbacila iz grupe sve članove i zatvorila grupu, uz komentar, nešto tipa "zadatak obavljen". Sve navodi na to da su administratori grupe i neki članovi, zapravo bili iz redova investitora projekta Vila Banjica i kada su počele da se dele ozbiljne kritike na račun investitora odlučili su da izbace sve iz grupe i zatvore grupu. Negde su se prešli, tako da je ostala kompletna prepiska od samog osnivanja grupe. U toj prepisci se sada može videti koji su članovi bili ubačeni od strane investitora. U najmanju ruku "podlo".Da, i ja sam izbacena sinoc odjednom. Videla sam da je ostalo samo 4 clana grupe, verovatno admini samo.
Gospodine Ivane, ugasila sam / makar sam pokušala/ grupu jer je bilo 200 članova od kojih mali broj onih koji će zaista biti budući stanari Vila Banjica , zbog čega je ta grupa i napravljena. Osnovali smo drugu u kojoj smo samo mi, kupci stanova. . To što vi umišljate i pišete prelazi u nešto što ne bih komentarisala ali idite da vam to neko stručan pogleda. Znamo da prvi vi imate SUPROTAN INTERES od nas budućih stanara a to ste dokazali i time što ste oteli nešto tuđe pa makar to bila i obična Viber grupa. Želim vam sve najbolje .I ja sam izbačen, ali sam se uspeo odmah vratiti i sada sam administrator grupe. U prepisci u grupi je ostalo zabeleženo da je gospođa koja je inače svojevremeno podelila link na ovom forumu i otvorila grupu, u dogovoru sa još par članova grupe izbacila iz grupe sve članove i zatvorila grupu, uz komentar, nešto tipa "zadatak obavljen". Sve navodi na to da su administratori grupe i neki članovi, zapravo bili iz redova investitora projekta Vila Banjica i kada su počele da se dele ozbiljne kritike na račun investitora odlučili su da izbace sve iz grupe i zatvore grupu. Negde su se prešli, tako da je ostala kompletna prepiska od samog osnivanja grupe. U toj prepisci se sada može videti koji su članovi bili ubačeni od strane investitora. U najmanju ruku "podlo".
Poslato sa GLA-LX1 pomoću Tapatoka