Dorian green
Novice
- Učlanjen(a)
- 12.05.2022.
- Pohvaljen
- 5
Juce su došli na nekih 20 metara od zgrade sa kopanjem za priključak za struju.
Stigla struja.Nema izgleda. Koliko znam još nije puštena struja...stanari koji su se uselili plaćaju struju investitoru.
Ovo nam je jedina tema sa leve obale bilo bi dobro kada bi se ljudi malo više uključili.
Pa bager je nešto radio ravnao sledeći deo i tamo je još. Postavljena su tri kontejnera za smeštaj ljudi na betonskoj podlozi van sadašnjeg kompleksa. Kompleks je sada razdvojen ogradom od budućeg gradilišta i tamo se nalaze i neki veliki betonski odlivci koji liče na delove za kanalizaciju pošto kompleks ima svoj sistem kanalizacije. Mislim da ce uskoro krenuti sa kopanjem temelja za sledeću zgradu.Super, onda sam ja pogrešno informisan. Koji je plan za dalje..kada kreće faza 2?
Cene jos nisu poznate (bar nisu meni) ali na sajtu stoji da je cena mesta u podzemnoj garaži 9999 evra. Tako da će cena biti verovatno oko 2000 bez pdv-a.Koja je cena za novu fazu? Kako ste zadovoljni izvedenim radovima i životom u kompleksu?
Kako mislite stigla je struja? Valjda su racuni na investitora, jos uvek nemamo pravo da prebacim brojila na svoje ime zar ne?Stigla struja.
Ako sijalica svetli kod mene u stanu znači da je stigla struja.Kako mislite stigla je struja? Valjda su racuni na investitora, jos uvek nemamo pravo da prebacim brojila na svoje ime zar ne?
Ne znam druze mozda koristis solarnu plocu za napajanje pa vam sija sijalica ne razumem cemu takav stav pitanje je vrlo bilo jasno! Ako cemo tako struju ste imali i pre par meseci ali gradjevinsku!!! Verujem da sijalica sveti i sa tom strujomAko sijalica svetli kod mene u stanu znači da je stigla struja.
roveriti da li je investitor uplatio takse distribuciji..i videti tok predmeta?Danas je odbijen jedan od dva zahteva za priključenje.Pogledajte prilog 136101
Kako mogu proveriti da li je investitor upaltio takse distribuci za prikljucak struje..i pratiti tok predmeta?Po CEOPu investitor je podneo zahtev za priključenje na komunalnu infrastrukturu 27.04. Postupak je i dalje u toku:
Pogledajte prilog 135889
Po odobrenju tog zahteva EDB ima rok od 90 dana za izgradnju priključka i 15 dana za sam priključak
Pogledajte prilog 135890
Pogledajte prilog 135891
Mada ovaj rok od 90 dana je definisan od momenta kada počne izgradnja priključka...tako da ovo ništa ne mora da znači...
Sve zavisi kakav su ugovor sklopili i da li je investitor regulisao sve svoje obaveze prema EDBu.