Sve vezano za tog lika je teska neka muljaza, on je sebe imenovao kandidovao i samo prozvao za predsednika kucnog saveta ili sta vec. Vec mesecima odlaze to useljenje i stalno se vadi da je on ispusio sve zakljucno sa clanom 16, a evo ga i clan 16 :
Члан 16
Продавац се обавезује да предметни објекат изгради до 31.08.2022. године, те да Купца до наведеног рока уведе у посед купљеног посебног физичког дела објекта, а након што Купац измири своје обавезе по основу исплате купопродајне цене из члана 3 овог Уговора. Продавац има право на продужење уговореног рока за изградњу објектазбог наступања ванредних догађаја који се нису моглипредвидети у време закључења уговора: виша сила – рат, ратно стање, временске непогоде, земљотрес, поплава,пандемија вируса – Ковид 19, услед којих су наступиле промењене околности.
Ако се Купац не одазове позиву Продавца и не приступи примопредаји непокретности у року од 30 (тридесет) дана од пријема позива на примопредају, Купац преузима на себе одговорност за могућу штету и све ризике који из тога произађу, као и текуће трошкове изграђене непокретности: одржавања, комуналних услуга, као и трошкове чувања непокретности.
О примопредаји посебног физичког дела објекта који је предмет ове купопродаје ће бити сачињен посебан записник.
Предметни посебни физички део објекта који је предмет ове купопродаје ће бити предат Купцу у посед по систему “кључ у руке”.
Купац се обавезује да у року од 30 (тридесет) дана након примопредаје посебног физичког дела објекта који је предмет ове купопродаје изврши пријаву свог власништва у ЈП "Инфостан" и "ЕПС СНАБДЕВАЊЕ" д.о.о., као и код Пореске управе надлежне за порез на имовину.
Sad po ovome ja ne kapiram ako ja obavim raniju primopredaju kako da se prijavim na struju ako struje nema? To sve vuce jedno drugo… nije mi jasno zasto lepo ne da odmah realan datum i cao. Ako ima ovde jos kupaca postoji li negde deo ugovora gde se spominje prikljucak za struju i vodu i gde se jasno istice do kad to treba da bude zavrseno? Ali po ovome koliko vidim do 31/o8 mu bukvalno ne mozemo nista…