Posto svakodnevno prolazim ovom deonicom a bez namere da bilo koga branim mislim da su ljudi manje više radili ozbiljno a da je dat nerealn rok i mislim da bi sve trebalo da bude zavrseno do prvomajskih praznika kada ce biti prvo vatreno krstenje.Po meni ova devijacija trenutno ne ugrozava i ne stvara cepove tako da kada gradjevinci zavrse svoje na red dolaze instalateri ,toplovodnih instalacija,telekoimunikacionih i ostalih vodova.Takodje na samoj nadstresnici treba napraviti upravnu zgradu ,energanu itd.
Po mom misljenju greska je sto je na samom platou nove rampe predvidjena baza,solana i parking za zimsku sluzbu odrzavanja,to su ove zgrade sto se sada dizu sa desne strane kada idete iz pravca Nisa.Mislim da je prednost trebalo dati kapacitetu rampe a baza je mogla ostati i na sadasnjem mestu gde je stari bubanj potok.Takodje smatram da je ona desna kosina trebala biti skinuta i time bi se rampa videla sa vece udaljenosti ,ovako utisak je da vas iza krivine odjednom saceka onolika ceona rampa,ok bice signalizacije ali mi to nekako kvari utisak,govorim o pravcu iz Niša a posebno sto bi se time mogla znacajno produziti rezervisana Enp traka,po meni bukvalno ta traka bi trebala biti do Begaljickog brda.
Takodje pošto je plato već osvetljen novim belim svetlosnim elementima,strasno ruzno deluje ono staro žuto osvetljenje Vrcinske petlje,trebalo bi to unificirati i produžiti sa osvetljenjem sve do Begaljičkog brda.