dziggy
Advanced
I jos jedno pitanje, ukoliko nema sredstava na primarnoj kartici, da li se novac skida sa drugih kartica koje su ubacene u sistem automatski?
Mozes na mts sajtu da narucis. Meni stigao za 4 dana.Kako mi je najjednostavnije da kupim tag? Da li se prodaju u Posti Srbije? Pokusavao sam preko aplikacije enpaz da porucim, al mi prijavljuje gresku... hvalaa.
Na open balkanu skida samo sa one koja je postavljena kao default, nemaju opciju da vrše naplatu sa ostalih kartica. Ali ako ne naplate, ne blokiraju odmah tag, pošalju ti mejl, možeš da odeš u svoj nalog i promeniš default karticu i sam sebi naplatiš račun. Lično probao.I jos jedno pitanje, ukoliko nema sredstava na primarnoj kartici, da li se novac skida sa drugih kartica koje su ubacene u sistem automatski?
je l ima neko odgovor za ovo? pošto ja nemam taj verifikacioni kod. za ENPAYA verifikacioni kod? Šta unesem tu, budući da nemam ugovor sa Putevima Srbije?
Samo ukucaj ponovo broj registracijeje l ima neko odgovor za ovo? pošto ja nemam taj verifikacioni kod. za ENPAY
Aha, a to je bolje od ENPAY ili nije? I kako dodajem, odem na OB sajt kao sto sam dodavao i Makedoniju ili je neki drugi sistem sada? I jos jedno pitanje, Hrvatska i Grcka ako sam dobro procitao ovde su ili dodate ili ce uskoro biti?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Dakle koristis samo EnPay aplikaciju i prolazis tag naplatnu rampu? Da li je potrebno jos neko setovanje? U aplikaciji ne nalazim nista po tom pitanju.Ja prolazio ENPAY tagom kroz CG ( Sozina i autoput). Putarina je niža 10 % koliko sam primetio ( Sozina 2.25 EUR, Mateševo-Smokovac 3.15 EUR).
Verovatno je u pitanju ENPay tag povezan na Toll4All.Dakle koristis samo EnPay aplikaciju i prolazis tag naplatnu rampu? Da li je potrebno jos neko setovanje? U aplikaciji ne nalazim nista po tom pitanju.