Šta je novo?

Naplata putarine: vinjete, naplatne rampe, TAG uređaji

Ne postoji, mislio je preko internet pretraživača verovatno (Internet browser: Chrome, Opera, Mozilla...) na telefonu. Ja sam sinoć opet (po treći put) resetovao lozinku i sve radi tkd. i tebi to preporučujem pa bi trebalo da proradi. Srećno!
Izgleda da se lozinka mora promeniti tri puta, menjao dva puta prekjuce i nista
Pisao im i dobio ovaj odgovor
Doslo je do prekida rada, nasi programeri rade na otklanjanju problema nadamo se da cete uskoro moci da se ulogujete na nalog.
Upravo resetovao po treci put i uspeo da se logujem
Hvala
 
Ja sam uspeo da dodam karticu za CG bez da sam menjao lozinku. Samo sam išao preko browser-a na telefonu(aplikacija tall4all na telefonu mi je otvorila u chrome)
Sa računara mi je minut pre toga prijavilo na logovanju da je pogrešna lozinka
 
Društvo, jedno pitanje imam, prelistao sam malo forum ali nisam nasao odgovor. Da li tag uredjaj kupljen kod ENpay firme ima popust na putarinu od 6%.
 
Cene se inicjalno obračunavaju bez popusta. Kada platiš fakturu, posle par dana dobiješ kredit u visini 6% te fakture i za toliko se umanjuje naredna.
 
Bez obzira šta sam o njima pisao dok nisu rešili popust i integraciju u T4A, prevazišli su tu krizu i opet f-nišu odlično.
Još nikad nisam imao problem, naplata 2x mesečno, sve korektno.
Za svaku preporuku. Sad im je jednostavan i ovaj sistem ugrađivanja taga u druge sisteme.
Pitanje je samo kokiko ih je koštalo jer su po uvođenju OB u NMk i popusta, ljudi masovno napuštali En pay. Verovatno je to bila skupa lekcija.
Ostajem u En pay, jer još uvek ne vidim bolji sistem
 
@sev
Odeš na sajt T4A i registruješ se i uneseš broj svog taga, odabereš zemlju, vežeš karticu i gotovo.
 
A verifikacioni kod? Šta unesem tu, budući da nemam ugovor sa Putevima Srbije?
 
IMG_1035.jpeg


Jutros mi se pojavila Hrvatska.. Izgleda da su tek poceli da dodaju.
 
Tag iz Srbije ili CG, vidim da Srbija nije aktivna, pa zato.
Kad su u pitanju ENPay tagovi (iz Srbije su), samo je drugi provajder, nisu JP Putevi Srbije već privatna firma "Allyes", a njihovi tragovi za Srbiju se prate preko njihove aplikacije ENPay i zato stoji da za Srbiju nije aktivan na T4A platformi. Bilo kako bilo, njihov (ENpay) tag radi najnormalnije kao i drugi, kako za Srbiju tako i za ostale za sad dostupne zemlje u sistemu T4A. Pozdrav
 
Kako mi je najjednostavnije da kupim tag? Da li se prodaju u Posti Srbije? Pokusavao sam preko aplikacije enpaz da porucim, al mi prijavljuje gresku... hvalaa.
 
Vrh