Biće mobilni kamion Mack,sa 6 prodajnih mesta na parkingu pored same rampe.Kaže Vesić da će na Preševo naplatnoj stanici biti mobilni punkt za rekonfiguraciju TAGa za OpenBalkan. Da li neko zna nešto više o tome
Od koga je info? Puteva Srbije ili Enpay-a?Najnovija info:
TAG mi je vezan za ENPay, a ako zelim da ga koristim za placanje putarina u Makedoniji (OpenBalkan), moram PRVO da ga odjavim sa ENPay-a, a to se radi u njihovoj filijali, pa tak onda da dodjem da se prijavim na neki od saltera, npr Posta Srbije.
To je zapravo tako od početka OB.Najnovija info:
TAG mi je vezan za ENPay, a ako zelim da ga koristim za placanje putarina u Makedoniji (OpenBalkan), moram PRVO da ga odjavim sa ENPay-a, a to se radi u njihovoj filijali, pa tak onda da dodjem da se prijavim na neki od saltera, npr Posta Srbije.
Moje licno iskustvoOd koga je info? Puteva Srbije ili Enpay-a?
Pošta samo prodaje nove uređaje, ne radi nikakvu prekonfiguraciju. Prekonfiguracija se radi u Putevima Srbije(njihove kancelarije u nekoliko gradova) i sad na granici. Odjava sa ENPAY-a ne znam kako ide. Verovatno kod njih treba.Najnovija info:
ne znam sto si to radio ako vec 2 meseca svi pisu ovde da prelaze sa ENPay na postpaid puteva srbdakle prošle nedelje sam potpisao ugovor sa EnPay za ovaj tag i sada da ga skidam
A pre mesec dana su mi rekli da će moći da pokrivaju OpenBalkan
Ne,za sada to je samo kampanja koju su jutros pokrenuli putem SMS...Nešto slićno kao i za izbore.Imam ENPay i malo pre mi je stigao SMS od Putevi_SRB sa porukom " Dobro došli u Otvoreni Balkan..."
Da li je ovo naznaka da je ENPay postao deo OB-a?
I meni je stigao, a ja sam već na OBImam ENPay i malo pre mi je stigao SMS od Putevi_SRB sa porukom " Dobro došli u Otvoreni Balkan..."
Da li je ovo naznaka da je ENPay postao deo OB-a?
pa imali su akciju tipa 1500 rsd bonus za prelaz, a rekli su da će biti deo OBne znam sto si to radio ako vec 2 meseca svi pisu ovde da prelaze sa ENPay na postpaid puteva srb