Bulbulderac17
Advanced
Uglavnom je to bolje rešenje nego kao na staroj neproširenoj naplatnoj stanici Pazova...gde se napravi gužva u levim trakama pa vozila sa ENPom ne mogu da prođu do skroz desnih traka za elektronsku naplatu.
Sve se slažem. Često koristim taj pravac i svega sam se nagledao da likovi koji su u levoj traci na samoj krivini ulaze u desnu itd.Na Vrčinu sada policija ima posla jer se stalno čukaju na tom suženju.
Trebalo je taj jedn podvožnjak koji bio problem produžiti i malo eksproprijacije ali avaj oni su sve završili ispred podvožnjaka u krivini.
Nadam se da i taj projektant uživa kad treba da se merdžuje u traku na tom mestu.
Poštovani,Sta kazu iz ENPay-a da li se njihovi tagovi mogu koristiti u Makedoniji? Tacnije u Open Balkan sistemu.
Potvrđujem sve navedeno, na mejl odgovaraju skoro pa odmah! Veoma, veoma prijatno sam bio iznenađen radom korisničke službe.Sve ovo o čemu pišem bilo je u petak, a već danas mi je tag stigao na kućnu adresu, bez ikakvih pratećih troškova.
Usluga im je fantastična i više nego prijatno sam iznenađen i aplikacijom i odgovaranjem na mejl.
U samoj aplikaciji karticom. Biraš iznos i tip kartice.Jedan od najkorisnijih postova na temi! Bravo!
Kako ide uplata onda tog depozita od 15 EUR kada apliciras online?
Mislim da je Alvirovic u jednoj od patrola prikazao ceo proces uzimanja taga i naglasio da se tag svake firme moze koristiti na svim deonicama.Super post...planirao sam svakako da ove godine uzmem i grčki tag.
Samo pitanje...za koji autoput važi taj Tag...? Koliko se sećam imali su 6 različitih firmi dole.
Važi za sve autoputeve.Super post...planirao sam svakako da ove godine uzmem i grčki tag.
Samo pitanje...za koji autoput važi taj Tag...? Koliko se sećam imali su 6 različitih firmi dole.
Savet ti je da proveriš i rezervišeš trajekt Vasiliki-Fiskardo. Ja sam 2011. godine (doduše davno) išao na Kefaloniju i srećom sam bio rezervisao mesto na trajektu. Išlo je 3 trajekta dnevno u 9, 11 i 13 h, ali tog dana je duvao vetar i bili su talasi, tako da je išao samo jedan u 13 h. Svi koji su imali rezervisano su mogli da se ukrcaju, a ovi što nisu, izvisili su.Ja sam ga poručio online jer vozim noću i na evzoniju sam kada ne radi "kontenjer"
Idem preko Lefkade, kraće se ide trajektom. Opet radi trajekt Vasiliki Fiskardo koji nije radio zbog zemljotresa koji je zadesio Lefkadu pre par godina. Tada je veza bila Nidri Fiskardo.
Trajekt ide 2 puta dnevno ka Kefaloniji 11h i 13 h tako nešto, moram još da proverim.