Bukvalno sam napisao poslali su račun i šta piše u računuftj":1ypzg67b je napisao(la):Jel ti stigao racun na mejl sa specifikacijom? Sta pise u racunu?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=902173#p902173:3lox82sb je napisao(la):ricky011 » Čet Nov 25, 2021 7:12 pm[/url]":3lox82sb]Izgleda da je ova poslednja akcija za tagove upropastila Enpay
Poslali su račun za putarinu od Jagodine do Beograda 1890 RSD, danima ih zovem i pišem mail-ove... Niko se ne javlja niti odgovara na mail... Pretpostavljam da su preopterećeni...
Nema problema blokirao sam karticu za online plaćanje, javiće se sami kad ne budu mogli da skinu pare...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Osim što nemaš popust kao kad uplatiš unapred, super je za one što povremeno putuju ali nije baš za one koji su stalno na autoputuvradovic":2wx8pz4s je napisao(la):Ja sam uzeo postpaid tag i radi kao sat. Odlicna stvar.
Slovenija je od 1. decembra prešla na elektronske vinjete... Sad ona godišnja važi tačno godinu dana od dana kada ste je kupili. Može se kupiti online iz Srbije.branik":e2t2vr6w je napisao(la):Mislim da to nije do njih, već do put upravljača puta i operatera enp. Oni bi samo bili ugovorni partner.
Slovenija ukida nalepnice i prelazi na elektronske vinjete, za neke kategorije vozila i rokove važenja već od NG.
Miro napravila si kardinalnu gresku! Drugi put ostavi i kreditnu karticu u autu kad prodas!Joooj zato sto smo prodali automobil sa sve tagom. Kupac je rekao da ce ga skinuti i poslati, ali ne znam ni da li moze da se zakaci na druge tablice niti koliko ce jos dugo da uopste rafi jer smo ga uzeli davvno...?
Mada i to je opcija, nadam se da ce ga ovaj poslati, da brza posta nece prilaziti AP pa da nam ocita prolaz. nek stoji kući, ne znam može li na drugo vozilo iste grupe?
Doduse mozda može da se izmeni to u podesavanjima. U glavnom, moja prva reakcija je bila da ga deaktiviram i budem načisto, ali mozd ada sacekam da stigne pa nek stoji kuci
Nije ga moguce deaktivirati ni podesiti daljinski jer se njegova konfiguracija menja putem specijalnih kriptovanih protokola na samom uredjaju koji je autorizovan i namenjen za to.Jedina mogucnost je da kontaktiras provajdera ili Puteve jer postoji opcija koja se zove CRNA LISTA ali ti ne mogu sa sigurnoscu reci da li ti kao fizicko lice mozes zahtevati da se i.d. tvog taga stavi na crnu listu.Svakako kontaktiraj ih i pitaj za to a do tada svaki prolazak kroz ENP trake bice evidentiran i zaduzen.A što ga deaktivirati? Ostavi ga kod kuće i ne može da skuplja račune
Da...Na svako vozilo prve kategorije,limuzina karavan,mini van bez obzira na tablice.Baš tako i PIN i karticu ( nisam ja auto raspremala, zato je i promaklo), sreća je samo što se još uvek nismo sa papirima raskusurali pa on nek voza TAG, a registrovaće šipak
Mislila sam da je laķše deaktivirati, ali videću dal će ga skinuti i poslati.
Može li ovaj tag na drugo vozilo, isto 1.9, karavan....ali biće druge tablice?
A, ako ga vratim jer mora podešavanje na našr tablice? Aparat ima preko 2g, kad se pojavila ova app bila je neka akcija, ali radi pa ga ne bih dirala ako možeNije ga moguce deaktivirati ni podesiti daljinski
Ne moras,i ja vozim sa starog auta tag na enpay.Trajace ti dok traje baterija jos dve tri godine a onda se samouništi,Tada ces kupiti nov ili pre ako bude neka akcija.Jedini problem nastupi kad si u nekoj koloni gde nekome u traci nije ocitan tag a onda sluzbenik vidi na ekranu drugu tablicu pa mu treba vise vremena da ustanovi ko u koloni nije ocitan.Znaci preporuka je biti uskladjen ali i sam to ne postujem pa nemam pravo da pridikujem.Hvala @ Stara Mo! Onda da se uzdamo u poštenje i nastavimo putovanje.
P.S. izvinjavam se što nisam svima odgvor.u jednoj poruci, još mi sve novo pa mi ovako lakše
Znači vek trajanja baterije u tagu je oko 4 godine?Trajace ti dok traje baterija jos dve tri godine a onda se samouništi