Uđeš u jednosmernu jer ti je neki prolaznik rekao da možeš tuda. Izazoveš sudar. Na šta ćeš se vaditi? Da ti je prolaznik rekao da nije jednosmerna? U slučaju koji si ti naveo smatram da je krivac onaj ko se kreće u rikverc. Takvoj situaciji sam lično prisustvovao, doduše na magistralnom putu. Sam policajac je to potvrdio.
Evo ti predlog. Pošto se iznad svake naplatne rampe nalaze znakovi ako neko uđe u taj prolaz za naplatu, inkasant ima dugmence stop koje ostale vozače obaveštava da taj prolaz nije za upotrebu trenutno. To bi se jako lako moglo izvesti.
A i ne možeš mi reći da se na osnovu snimka ne može utvrditi krivica. Ah da, ti snimci sa naplatnih rampi veoma lako nestaju.
Prosto mi je neverovatno da ti odbijaš bilo kakvu sugestiju, predlog i primedbu. Vidim da radiš za Puteve srbije. 21. vek je, nismo više u komunizmu. Društva koja teže napred kao što je naše trebalo bi da konstantno unapređuju svaki aspekt života analizirajući određene oblasti i unapređujući ih. Odradi li se ponekada neka analiza? Da li je iko iz Puteva Srbije razgovarao sa nekim iz ministarstva kako bi se zakon promenio i primenio na naplatne rampe recimo? Pratim Puteve Srbije na instagramu i nikada nisam video recimo neki edukacioni video. Ima ljudi koji se zbune, to je sigurno. Eto moj teča se zbuni na čvoru Dobanovci. Ode čovek na obilaznicu umesto prema gradu. Kaže, nije jasna signalizacija. :?