laki72":3azsty96 je napisao(la):E onda Stf Objasni ti meni sledece.Znaci li to da su gradjani koji placaji markice ili pojedinacne karte obicne budale?
Znaci li to da su oni duzni da finansiraju deo koriscene usluge koju sverceri svakako iskoriste?
Shvatas li koliko je licemerno koristiti nesto, istovremeno odbijajuci da se 'to plati' pod izgovorom da je kvalitet usluge nizak?
Pa ako si nezadovoljan kvalitetom usluge, nemoj je koristiti.
Zar nije efikasniji nacin onda organizovati gradjanski protest i totalni bojkot placanja, ali i koriscenja usluge?
laki72":2b8apqvr je napisao(la):E onda Stf Objasni ti meni sledece.Znaci li to da su gradjani koji placaji markice ili pojedinacne karte obicne budale?
laki72":2b8apqvr je napisao(la):Znaci li to da su oni duzni da finansiraju deo koriscene usluge koju sverceri svakako iskoriste?
laki72":2b8apqvr je napisao(la):Shvatas li koliko je licemerno koristiti nesto, istovremeno odbijajuci da se 'to plati' pod izgovorom da je kvalitet usluge nizak?
Pa ako si nezadovoljan kvalitetom usluge, nemoj je koristiti.
Тотални бојкот плаћања треба извести. То би натерало главоње да поразмисле.laki72":2b8apqvr je napisao(la):Zar nije efikasniji nacin onda organizovati gradjanski protest i totalni bojkot placanja, ali i koriscenja usluge?
毋不敬,儼若思,安定辭":1nrmizxm je napisao(la):До тада, ми одбијамо да мирно плаћамо више, када смо убеђени да дотични не поседују ни једне трунчицу воље за напретком.
毋不敬,儼若思,安定辭":1nrmizxm je napisao(la):Свеједно, ја плаћам карте, и сматрам то својим доприносом моралном поретку ове нације.
Pošteno i iskreno, bez lažnog moralisanja! Svaka čast +!boca-ica":1nrmizxm je napisao(la):Dotle
kad moram otkucam, kad ne moram i necu,
mada mi je neprijatno zbog toga, al tako je to
Jedino ti pametan, našao rupu u zakonu i sad si otkrio toplu vodu, pit'o bi te ja da je strožija kontrola jel bi plaćao kartu ili bi se vadio na to da si platio kroz subvencije...stf":1nrmizxm je napisao(la):Неки јесу, неки нису. Они који су свесни шта плаћају, али неће да се шверцују из неких других разлога нису будале. Они који не схватају где одлазе те паре - они су будале.
stf":1nrmizxm je napisao(la):Нарано да не. Они нису дужни да плате карту јер су превоз платили кроз субвенције.
Si ti u pitanju i ti ne možeš biti licemer! :roll:stf":1nrmizxm je napisao(la):Да лицемерно је, али у овом случају нема говора о лицемерју јер
Siguran sam da ti znaš kuda ide tih 15%, kad se setim da si mene optuživao da tražim opravdanja bahatosti i čitam ovo što pišeš, sve više počinju da mi se gade ljudi... Vrhunac je pominjanje religije i ovakav zaključak, mnogo si ti gledao Robina Huda....stf":1nrmizxm je napisao(la):Дакле, сваки шверцер је услугу платио. Шверцер није платио 15% цене. Тих 15% који не иду на побољшање превоза већ на регулисање непотребних трошкова. Према томе, нико не треба тај део да плаћа, а онај који не плаћа не треба бити оптужен да краде.
Чак и наша религија каже да красти од лопова није грех.