毋不敬,儼若思,安定辭":2avq1ska je napisao(la):
Бекс, о моралу не говорите, јер сте данима бранили неприхватљиво понашање возача, а при том износили низ генерализација о путницима, као и личних увреда на рачун својих неистомишљеника овде на форуму. За превоз, овакав какав је, сви плаћамо далеко више него што треба путем пореза који нам се убира, а делом иде на субвенције јавног превоза - одговорних за далеко више од ваших фамозних '15%'. Карте треба плаћати, али не из разлога што јавни превозник то заслужује - далеко да је тако -, баш као што плаћамо порез, иако знамо да ће га више-деценијска парада муфлона на власти опет спискати на најгори могући начин. А ту причу да ви некога 'издржавате' продавате канаринцима.
A da nećete o moralu ti i tebi slični? Za početak bi gospodo mogli da platite usluge koje koristite pa da tek onda uzmete i pričate o nekom sistemu i o njegovim manama.
Sve što sam rekao stojim iza toga, i mogu da obrazložim i da dokazem svaku svoju tvrdnju bilo kada, ako neko generalizuje onda ste to vi. Ovde se ne radi o vozačima i o njihovim prestupima nego o putnicima, i njihovim obavezama... A da bi pričali kako nešto ne valja i da bi analizirali neke probleme, možda bi trebalo prvo da odradite svoj deo posla, odnosno da ispunite svoje obaveze. Dežurni pljuvači, ne znam kako imate bilo kakvo pravo da se žalite na bilo šta,a da pritom ne plaćate prevoz, nije problem i ni u 15% ni u bilo čemu, već u tome što su se mnogi osilili da tumače zakon kako hoće i da se ponašaju u skladu sa nekim svojim pravilima, kako oni misle da bi trebalo. Nažalost, sistem vam to omogućuje, ali ne znam kako nemate srama da još komentarišete kvalitet usluge, koju koristite a ne plaćate?
stf":2avq1ska je napisao(la):
毋不敬,儼若思,安定辭":2avq1ska je napisao(la):
Карте треба плаћати, али не из разлога што јавни превозник то заслужује - далеко да је тако
У потпуности се слажем. Превозници, Град београд и запослени у јавном превозу нису заслужили да им се ишта плати. карте треба плаћати да не би они кмогли да оправдавају свој нерад као што то Бекс стално чини.
До јануара ове године редовно сам плаћао превоз управо да ми неби могли ништа рећи поводом мојих критика на рачун функционисања јавног превоза. ИПАК, Бекс је и у том случају нашао подужу листу изговора за јадне возаче.
Дакле, то што сам ја плаћао превоз није допринело да запослени у том истом превозу уваже на позитиван начин моје критике, већ их сматрају за будалаштине доконих путника психопата (Бексове речи). Јел тако? Онда мојих 1100 динара више неће добити. НИСУ ЗАСЛУЖИЛИ. Па нек се чешу.
Ako ćemo tom logikom, onda nijednu komunalnu i javnu uslugu nebi trebalo plaćati, nađite mi jedno javno preduzeće koje je po vašem ukusu?
Kao što rekoh, za svako opravdanje mogu da dam dokaze i da ih detaljno obrazložim, a možete li vi vaše optužbe i kritike? Siguran sam da ne možete, jer po vašem načinu pisanja odmah mogu zaključiti koliko ste upoznati sa sistemom i koliko poznajete to što pišete. Ne treba neka velika pamet da se shvate neke stvari, sve je vrlo jednostavno i povezano, međutim neki jednostavno ne žele, dok druge ne zanima, a ima i onih koji su ovde samo da oni kao traže greške drugih, voleo bih da vas pojedince stavim na takvo radno mesto, da vas posmatraju po ceo dan.
Pa to što oni smatraju da su budalaštine, valjda može da ti govori koliko im je stalo do tvog mišljenja, i njima je, siguran sam, jasno sa kim imaju posla, a veruj mi da ljudi iz GSP-a, čitaju sve forume i prate sve što pišete, pa me stoga nebi čudilo da si jedan od dobro poznatih u njihovom kontakt centru. Čitajući vaše primedbe i sam sam nekoliko puta govorio da pištete budalaštine i gluposti, a vi to shvatate kao napad na vas lično, a ne kao ocenu vašeg ličnog stava koji javno iznosite. Jednostavno, sistem ne može uvek da funkcioniše po pravilima, ne radi se o sistemu 5 vozila i 15 vozača, nego 1000 vozila i 4000 vozača, i morate shvatiti da se uvek traže kompromisi kao najbolje rešenje, pišete o gomili neodrađenih polazaka, šta je sa nedostatkom vozača? Šta je sa nedostatkom solo vozila? Odakle? Gospoda neće da plaćaju, a hoće da se voze...
Za početak sredite svoje dvorište, pa onda uzmite i čistite komšijska.