Mozda sa smer ka (poslednja stanica).Da ima i tih slučajeva ali su oni ređi i treba naći vizuelno rešenje da se stajališta sa istim imenom nekako označe da se zna koji pravac je u pitanju.
Apsolutno se slažem, naročito na ios-u gde je aplikacija bila težak krš, milion puta mi je trebalo brzo kucanje da odlučim šta ću, a ono vrti, li vrti i ništa se ne dešava, a plus me je izbacivalo sa aplikacije sto mi se nije desilo ni na jednoj aplikaciji na ios-uIskreno mi smeta ovo romantizovanje BusPlus aplikacije, kao da nismo koristili svi istu aplikaciju. Meni je ta aplikacija bila jedna od "bagovitijih" i cesto nije htela da ucita linije kako treba, i nekad sam se vise oslanjao na sms i broj stanice nego na nju. Izgleda da je to u nasem duhu da romantizujemo nesto sto nije valjalo, iako trenutno ne valja. Probao sam aplikaciju, i iskreno mogu samo da se nadam da je ovo beta verzija i da ce da je unaprede i ubace funkcionalnosti koje su vec pominjane prethodnih par strana. I nadam se, da opcija prijavljivanja vozila zbog nefukncionalnosti urodi plodom, i da nije samo puko dugme reda radi, jer bi to bio ozbiljan korak napred.
U svoje ime jedino mogu kažem da nemam očekivanja da će bilo šta da se uopšte reši a ne "preko noći".....
Da li ste vi uopste svesni,kakve neznalice i śtetočine vode GSP i grad,a vi očekujute od nekakve aplikacije ,da preko noći,resi sve probleme.
Meni se u Sredu prikazivala.Linija 59 ne postoji na stajalistu 148, prekoputa hrama. Prijavljeno direkt na mail pa da vidimo.
Aplikacija prikazuje linije samo kad ima prijavljeno vozilo. Ako ne postoji trenutno aktivno vozilo, neće se prikazati broj linije na datom stajalištu.Linija 59 ne postoji na stajalistu 148, prekoputa hrama. Prijavljeno direkt na mail pa da vidimo.
U velikom broju vozila taj internet ne radi. Džabe nalepnica, kad tog interneta nema.Ček, zar ovo već nemamo u većini vozila? Iz rashodovanih nisu izvadili rutere već su ih bacili? Ne razumem.
Rekli su, aplikacija je u testnoj verziji. Ništa što se od takve verzije ne očekuje. Mada, to više deluje da vozači nisu odradili svoj posao ‒ prijava u sistem ‒ što onda i nema veze sa samom aplikacijom u korisničkom smislu.Bilo je i danas bagova. Na primer, pokazalo je da je 59 krenuo ka Rakovici sa okretnice na Petlovom brdu i posle par minuta se vidi taj isti autobus i još dolazi jedan koji nije bio očigledno ulogovan u aplikaciju.
E tu tek ima bagova.Pisao sam vec o tome.Meni je ludilo da se aplikacija testira dok u sebi sadrži plaćanje platnim karticama ili bilo kakvo plaćanje.