Kod mene na listi mogu da se vide sva prijavljena vozila, ali da bi ih video tačno na mapi moram da otvaram jedan po jedan. Svakako mislim da je to bolje bilo rešeno na busplus aplikaciji. Lepo otvoriš stajalište i pojave ti se svi busevi na mapi od jednom, lakše je za upoređvanje (da bi znao koji bus stiže prvi).
Ја сам пробао новосадску и баш имам супротно мишљење. Не знам колико је тачна пошто не живим у НС и не користим је свакодневно али ми делује боље од БусПлус апликације овако на први поглед колико сам је прочачкао. Баш сам радознао да мало образложиш зашто по теби не ваља? Шта пропуштам да видим?
Dosta odgovora su ti i ostali ljudi napisali. Pored svih grešaka sa vozačevim terminalom koje utiču na tačnost aplikacije meni je aplikacija još loša i iz sledećih razloga:
1. Aplikacija često ume da bude neresponzivna i da bude spora u radu.
2. Nema iste opcije na Androidu i iOS-u (npr. u Nišu korisnici Android uređaja mogu da plaćaju kartu i dopunjuju plastičnu preko telefona, dok na iOS-u je dostupno samo praćenje buseva, znači ista funkcionalnost kao i BusPlus) (Da dodam da je plaćanje karte tehnički moguće na oba operativna sistema jer ne postoje nikakve restrikcije na iOS-u za takvu vrstu plaćanja i da je samo BusLogic verovatno iz finansijskog aspketa odlučio da izoluje iOS korisnike)
3. Nema opcije da vidiš sve autobuse koji dolaze na stajalište na mapi od jednom. Aplikacija se ponaša tako da kad otvoriš stajalište izlista ti svaki bus koji je dostupan u smeru ka stajalištu koje si odabrao sortirano ka blizini stajališta (npr kao na prvoj slici: 4, pa 68, pa ponovo 4, pa 72... razdaljina piše u minutima, a ne u metrima pa pri gužvi njihov algoritam sigurno nije dobar), tek kada klikneš na određeni bus, on ti otvori na mapi gde je samo taj bus koji sam odabrao (vidi se cela trasa prevoza, plavi pinovi su stajališta na liniji, narandžasti pin je stajalište na kom sam ja, i bus je ova beli krug sa plavim busem), da bi video neki drugi polazak sa iste linije moraš da odabereš sa liste, isto tako i da bi video neki drugu liniju. Taj aspekt mi se čini da je bolje bio rešen kod BusPlus-a, lepo otvoriš stajalište i izlistaju ti se svi prevozi koji staju na stajalištu koje si odabrao.
To je sve čega sam se setio da dodam na već date komentare za aplikaciju, iskreno se nadam da će doraditi aplikaciju i da neće biti kao i ove u Novom Sadu i Nišu.