Uvek možeš da imaš spremnu poruku A90/B90/C90 na 9011 i da ukucaš kad vidiš autobus da dolazi i staviš telefon u džep. Mislim da se sad stvarno preteruje u tom pogledu. Kao da ljudi ne kucaju poruke svaki dan ceo dan i da ne mogu tri karaktera na sačuvan broj da pošalju za 10 sekundi.
Što se tiče validacije, jeste, ogroman je problem. Međutim, stanje je takvo kakvo jeste. Oni su imali svoju ideju ‒ izbacivanje kompanije Kentkart iz jednačine. To nam je što nam je. Vrlo su svesni da imaju opasne propuste u sistemu i karte se, mislim, neće proveravati barem dok se ne uspostavi aplikacija. A, sad, švercovanje za 50 dinara ne bih ni da komentarišem. Ako će stvarno neko da pravi cirkus u autobusu za te pare, pa mislim stvarno... Hleb i mleko su skuplji od te glupe karte. Tu stvarno dolazi onaj argument da ljudi prosto ne žele da plaćaju prevoz, pa makar on koštao i dinar.
Mislim razumem argumente, ali nam sad jedino preostaje da opet glasamo protiv SNS-a na izborima. S druge strane, za neke stvari stvarno bi trebalo da se spustimo na zemlju i porazmislimo malo logičnije, jer kad se čita deluje nestvarno.