Danga":ksw94sum je napisao(la):@2012
Po prirodi stvari ovaj snimak je “za one kojima je to posao“ i niukom slučaju nije za svačije oči i ne razumem kako može biti javno objavljen?!
Nemam problem, niti očekujem da makar i posredno dođem u sukob sa zakonom, a tek o planiranju nečeg takvog i da ne pričam.
Čitajući tvoj post, međutim, počinjem da imam problem jer mi pomalo zlokobno zvuči "da nemamo pravo na privatnost pod uslovom da smo upozoreni".
Ergo, kako se kome prohte – postavi kamere, "o tome nas upozori“ i vozi Miško!?
Vidiš li u ovome (ipak) neki problem, ili možda ne?
P.S.: Beše li svojevremeno neki seks („stojke“) kod Arene, snimljen nekim sigurnosnim kamerama. Nije, dakle, problem u snimanju nego u emitovanju „urbi et orbi“!
I kod mene u kraju, na kiosku, ne radi aparat za dopune.vucko":3mn2aray je napisao(la):Drugaru koji radi na kiosku ne radi aparat za dopune vec skoro mesec dana i nikako da posalju majstora da popravi aparat.
belgrey":1lufa4za je napisao(la):@jlaki, blurovao si face saučesnika ali nisi zamaskirao nedužnog putnika, koji je slučajno uleteo u kadar, odmah pored krivca!
Матеја Бељан":26c327x0 je napisao(la):Danga":26c327x0 je napisao(la):@2012
Po prirodi stvari ovaj snimak je “za one kojima je to posao“ i niukom slučaju nije za svačije oči i ne razumem kako može biti javno objavljen?!
Nemam problem, niti očekujem da makar i posredno dođem u sukob sa zakonom, a tek o planiranju nečeg takvog i da ne pričam.
Čitajući tvoj post, međutim, počinjem da imam problem jer mi pomalo zlokobno zvuči "da nemamo pravo na privatnost pod uslovom da smo upozoreni".
Ergo, kako se kome prohte – postavi kamere, "o tome nas upozori“ i vozi Miško!?
Vidiš li u ovome (ipak) neki problem, ili možda ne?
P.S.: Beše li svojevremeno neki seks („stojke“) kod Arene, snimljen nekim sigurnosnim kamerama. Nije, dakle, problem u snimanju nego u emitovanju „urbi et orbi“!
Тачно тако. Много је ситуација и које се не тичу секса или размене нежности, а које не бисте желели се објаве. Нико нема право да разоткрива где сте били тај дан, са ким, да ли сте се смејали, да ли сте чачкали нос јер вам је упала буба, па испаднете непристојни, да ли сте се разболели и морали да повраћате на сред улице... А све то може да се објави врло лако, и да постанете Јутјуб звезда за један дан. Ово је доказ да ГСП није способан да чува тако осетљиве податке!
И шта значи јавна осуда, право свакога ко пожели да линчује јавно осрамоћену особу? Немамо институције? Народ да узме правду у своје руке? Од неких људи очекујем више озбиљности, а мање средњовековних метода обрачуна са преступницима. Уосталом, поломљен валидатор је једна од 10 000 таквих уништених/украдених ствари у престоници и не би требало ми да се бавимо толико тиме, већ заинтересована страна. Срећом, то је приватна имовина и власник зна шта му је чинити
Naravno da ne,samo i isključivo ono što je najdirektnije povezano sa onima koji su smislili način da se bogate preko nečega što je,kao gradski prevoz,društveno dobro.Neko bi ih čak nazvao parazitima a oni se moraju ukloniti da bi organizam normalno funkcionisao.Hoću da kažem da je vraćanje konduktera jedini način da se naplata maksimalno poveća ali to bi onda radio gsp i nebi išlo u privatni džep,e tu je problem...cgmiki":2wkr6vu4 je napisao(la):Чим ти се нешто не свиђа то поломи. Је ли тако?
:shok: :shok: :shok:POd kada su postavljeni validatori u vozila GSP, uništeno je više od 1.000 ovih aparata
Nemoj,umrecu od smeha :laugh:danko68":2m6lbqlr je napisao(la):Pravda za Urosa
Beograd -- Uroš R. (21), koji je isčupao aparat za validiranje "Bus plus" kartica u tramvaju što je zabeležila sigurnosna kamera, predao se policiji.