Ja koliko vidim sada radiHajde što tabla preskače nego i aplikacija.
A live Google Transit još nije proradio.
Ja koliko vidim sada radiHajde što tabla preskače nego i aplikacija.
Прорадио је за градске линијеHajde što tabla preskače nego i aplikacija.
Za njih je samo i radio i pre praznika... Prigradskih i dalje nema, sem poneki 860 mozdaПрорадио је за градске линије
verovatno vozač nije promenio smer. Desilo mi se par puta. Mrzi ih (ne sve) da kliknu triput.Sve više vozila dobija ovu sjajnu uslugu! Ikarbus 3281 vrti pogrešno krajnje stajalište, ali bar na oba displeja!
Ne, ne. Vrti pogrešno sledeće stajalište unutra jer je zabola najava. Kao i u ostalim autobusima na 50% polazaka kad "radi".verovatno vozač nije promenio smer. Desilo mi se par puta. Mrzi ih (ne sve) da kliknu triput.
ništa novoNe, ne. Vrti pogrešno sledeće stajalište unutra jer je zabola najava. Kao i u ostalim autobusima na 50% polazaka kad "radi".
sad se setih. Možda je zbog današnjeg kolapsa.Ne, ne. Vrti pogrešno sledeće stajalište unutra jer je zabola najava. Kao i u ostalim autobusima na 50% polazaka kad "radi".
Što je najgore, meni kao nekome ko se školuje za developera, deluje da je veći problem hardver. Očigledno zabada nešto od opreme (GPS transponder, kineska kasa, kineski tablet, možda čak i server)Mislim da bi rešili problem da uzmu nekog klinca iz srednje tehničke koji je tek počeo da uči programiranje - bolje bi bilo.
Ma i softver je krš, pored krš hardvera, ne umeju da urade aplikaciju kako treba, a oprema je smešna. Čivat interfejs je sklepan, rađen je u ko zna čemu. Celokupno iskustvo 0.Što je najgore, meni kao nekome ko se školuje za developera, deluje da je veći problem hardver. Očigledno zabada nešto od opreme (GPS transponder, kineska kasa, kineski tablet, možda čak i server)
Ima ih par sa tim prastarim ispisima.3199 Ima displej na Latinici. Sad videh piše 65 Zvezdara ll umesto Звездара ll
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Слажем се, али исто толико пута има и више багова.Pričajte šta hoćete, ali ova aplikacija ima 5 puta više opcija od bus plusove koja je na appleu bila težak krš
Tu su negde kad je u pitanju ios, čak je možda bilo i više bagova na bus plus aplikacijiСлажем се, али исто толико пута има и више багова.