Na liniji 57 radi duž cele trase, barem je radila na onom delu trase koji sam koristio.znači da zvučna najava radi sporadično?
Na liniji 57 radi duž cele trase, barem je radila na onom delu trase koji sam koristio.znači da zvučna najava radi sporadično?
Hvala na informaciji, nisam o ovome mislio i sad sam siguran da više nikad u životu neću staviti svoju karticu na to čudo, jednom probao i nije radilo.Lepo sam ja pisao ovde da su ti uređaji kompletno otključani, možeš apsolutno sve da pustiš na njima.
E sad tu dolazimo da realnog i izuzetno ozbiljnog problema:
Ne postoji ništa što sprečava nekoga da instalira zaraženu aplikaciju za kupovinu karata, pokrene je i za samo jednu smenu dođe do ozbiljno velike količine podataka o platnim karticama.
Ili još jednostavnije, napravi klon aplikaciju za kupovinu karata, gde će sva novčana sredstva završavati na nekom njegovom računu.
Ne znam sto ne bi, kad je u sustini ceo sistem jedan, i radi u app a na maps jok... Ali sta ocekuvati od nasihZa Strelu i Lastu praćenje izgleda ne važi.
postoji: kartičarske organizacije i banke sa njima... njima se ne isplati da to neko uradi, nije moguće to uraditi bez hardverskih modifikacija (videti pod skimmer)Ne postoji ništa što sprečava nekoga da instalira zaraženu aplikaciju za kupovinu karata, pokrene je i za samo jednu smenu dođe do ozbiljno velike količine podataka o platnim karticama.
Posle praznika kad se nastavi normalan režimNa mapama idalje nema uzivo pracenje autobusa. Ne znam kada mentoli planiraju to da poprave.
Na mapama idalje nema uzivo pracenje autobusa. Ne znam kada mentoli planiraju to da poprave.
na google mapama nema ni praznični red vožnje, pišu normalni polasci
Prestao sam da gledam table, više greše nego što pogađaju. Bukvalno se dešava da piše prvo vozilo na X liniji udaljeno 5' i 3 stanice a onda nitokuda se pojavi neko sasvim drugo, i pritom se tabla ne ažurira nego i dalje prikazuje isto. Nema leba od ovog sistema.