Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

Lepo sam ja pisao ovde da su ti uređaji kompletno otključani, možeš apsolutno sve da pustiš na njima.

E sad tu dolazimo da realnog i izuzetno ozbiljnog problema:

Ne postoji ništa što sprečava nekoga da instalira zaraženu aplikaciju za kupovinu karata, pokrene je i za samo jednu smenu dođe do ozbiljno velike količine podataka o platnim karticama.

Ili još jednostavnije, napravi klon aplikaciju za kupovinu karata, gde će sva novčana sredstva završavati na nekom njegovom računu.
Hvala na informaciji, nisam o ovome mislio i sad sam siguran da više nikad u životu neću staviti svoju karticu na to čudo, jednom probao i nije radilo.
 
Још увек нема уживо локације возила на приградским линијама
 
Cekam 860mv i gledam u tablu... Pojavi se polazak i pise 21', zatim 27' pa 29' da bi na kraju se vratio na 25' u roku od 4 minuta koliko je trajalo smenjivanje... Kakav algoritam su oni pisalu za vreme nije mi jasno...
 
Pa s obzirom da su na Maps dodali nedelju na radni dan, pa danas ima duplo više polazaka, ova šarena jelka sa random minutima me ne čudi.
 
Ne postoji ništa što sprečava nekoga da instalira zaraženu aplikaciju za kupovinu karata, pokrene je i za samo jednu smenu dođe do ozbiljno velike količine podataka o platnim karticama.
postoji: kartičarske organizacije i banke sa njima... njima se ne isplati da to neko uradi, nije moguće to uraditi bez hardverskih modifikacija (videti pod skimmer)
 
Na mapama idalje nema uzivo pracenje autobusa. Ne znam kada mentoli planiraju to da poprave.
 
Nemojte da ste na kraj srca, to zahteva da neko radi i održava nešto, ko još ima vremena da se cima sa podacima i izmenama istih na par dana, kad će opet da bude kao po starom posle praznika 💁‍♂️
 
na google mapama nema ni praznični red vožnje, pišu normalni polasci

Doktor Šapić uvideo da gubi korisnike na aplikaciji i sasekao Mapsu informacije.😃

Šalu na stranu, nadam se da će vratiti, za 20 sekundi sam dobijao infornaciju za kada će i gde mi je tačno prevoz + maps je uvek davao tačnije predikcije.
 
šta mislite da li će ostati strela ako sns izgubi vlast u bg. Nije da branim strelu, samo se pitam čime bi lasta držala 860
 
Prestao sam da gledam table, više greše nego što pogađaju. Bukvalno se dešava da piše prvo vozilo na X liniji udaljeno 5' i 3 stanice a onda nitokuda se pojavi neko sasvim drugo, i pritom se tabla ne ažurira nego i dalje prikazuje isto. Nema leba od ovog sistema.

Ovo će ući u istoriju kao još jedan neuspeli pokušaj modernizovanja JGPa. Pretpostavljam da će da ga ostave u životu do izbora (pa makar radio naopako) i onda će posle potpuno da ga zapostave, a one gigantske Gungula table će da završe kao i oni totemi iz doba DSa. Stajaće beskorisne (čak beskorisnije od totema, jer neće imati struje), zauzimaće mesto, i ružiti grad polomljene i išarane.

Što bi rekli - Another one bites the dust.
 
Prestao sam da gledam table, više greše nego što pogađaju. Bukvalno se dešava da piše prvo vozilo na X liniji udaljeno 5' i 3 stanice a onda nitokuda se pojavi neko sasvim drugo, i pritom se tabla ne ažurira nego i dalje prikazuje isto. Nema leba od ovog sistema.​
Baš juče sam se vraćao od Hotela Srbija i ono piše 17 udaljen 2' i 1 stanicu, a 38L 4' i 2 stanice. U međuvremenu nailazi 31, a minut kasnije 38L, dok displej i dalje prikazuje isto.​
 
Vrh