Dart
Advanced
- Učlanjen(a)
- 13.09.2018.
- Pohvaljen
- 4.075
Glupost, kontrolor (da li bio beli ili kontrolor koji ima asistenciju belih) treba da bude strah i trepet, a ne ovako ako dođe kontrola platiću, pregovaraću sa njima, pa šta ja da plaĉam ako imam izbor.Ovo je postala svakodnevnica u gradskom prevozu. Meni su juče ušli u bus i nikakav problem nisu pravili čak i nekim koji nisu imali kartu, ali to očigledno zavisi ko ti naleti od kontrole https://vm.tiktok.com/ZMjPJ6hAd/
Ovo nema smisla sve dok se red vožnje ne unormali.1) SMS plaćanje urediti tako da poruka dolazi nakon 3 minuta
Onda dnevna karta 100 dinara i da nema karte za 90 min.Ovo nema smisla sve dok se red vožnje ne unormali.
Ovako dođem na stanicu, platim kartu i čekam 20 minuta kao debil. I plus ima šanse da ne uđem u taj prvi bus zbog gužve.
Nemoj samo aplikaciju pominjat koju nemaju svi i koja je "kako joj se dune". Malo pokazuje, malo ne, malo radi, malo ne...
A ono da nas je švercovanje dovelo do ove tačke neću ni da komentarišem. Ti kao da Srbiju viđaš 2x godišnje (avgust i januar) kad naletiš iz Vienne. Takvo ti je razmišljanje, usko usmereno i formirano od strane rekla-kazala a ne iz realnih informacija stanja u državi.
Ne, nego neka vrate validatore i da lepo može čovek da validira kartu, a da se validator lepo blokira kad uđe kontrola. Dosta je više izmišljanja tople vode.Onda dnevna karta 100 dinara i da nema karte za 90 min.
Matora iskompleksirana bu**la se iživljava nad ženom. Da je muškarac u pitanju, ne bi smeo da pisne.
Podseti me pre mesec-dva kod Doma omladine, lik u 95-ici (Solaris) udari bokom bicikl Glovo vozača koji je čekao na semaforu da pređe ulicu (gurajući bicikl, nije ga vozio, inače bi bilo svačega). Zavrnu mu prednji točak, iskrivi sve... Ne verujem da je bicikl bio posle u voznom stanju. Produži bus kao da se ništa desilo nije.kada vozač bokom vozila zakači nešto a ne stane da proveri šta,
Hahahha, koji lik! Beli sprečava mladića da plati struju hahahahA bilo je i ovoga, rvanje sa čovekom koji nije imao kartu